Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Glasweefselbehang Den Haag

Glasweefselbehang Den Haag is ook bijzonder bruikbaar tegen eventuele scheurvorming in sterk werkende muren. De wanden glad stucken en afwerken voor een strak resultaat wordt nog mooier door de afwerklaag met latex of fijne sierpleister te spuiten. Op het gebied van wandafwerking kunnen wij vele mogelijkheden aanbieden. Naast het gebruikelijke papier- en vinylbehang wordt tegenwoordig steeds vaker het glasvezelbehang toegepast. Dit soort behang werd vroeger alleen in kantoren gebruikt en werd als saai ervaren. In het huidige assortiment kunnen we zeker niet meer van saai spreken. Aan het assortiment wordt jaarlijks nieuwe designs toegevoegd. Glasvezelbehang is ook bijzonder bruikbaar tegen eventuele scheurvorming in sterk werkende muren.

Glasweefselbehang Den Haag verzorgt voor u:
Al het schilderwerk voor bedrijven, Vereniging van Eigenaren en particulieren, Onderhoud, renovatie en restauratie
Stucwerk, schilderwerk en alle soorten wandafwerkingen
Moderne verfspuit technieken voor alle soorten verf.

Stucwerk is de afwerking van plafonds en muren met gips. Voor mooie strakke en egale muren en plafonds is gipsafwerking de perfecte methode om dit te bereiken. Om uw muren behang- of sausklaar te maken, is gips een ideaal middel. Gips werkt vochtregulerend en zorgt daarmee voor een gezond klimaat in huis. Bovendien is gips brandvertragend. Glad pleisterwerk is naast sierpleister de meest gebruikte afwerkingsmethode. Op de hoeken brengen wij aluminium hoekbeschermers aan voor een strakke en sterke hoek.

Dit soort behang werd vroeger alleen in kantoren gebruikt en werd als saai ervaren. In het huidige assortiment kunnen we zeker niet meer van saai spreken. Aan het assortiment wordt jaarlijks nieuwe designs toegevoegd.

Glasweefselbehang Den Haag biedt u:
– Hoge kwaliteit
– Gunstige tarieven
– Vakmanschap
– Flexibele service

Linkruil.org

Comments are closed.