Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Glijstangen, een Hangtoilet en Meer

Ooit is er dat moment waarop u besluit uw badkamer op te knappen of compleet te vernieuwen. Een nieuwe douchecabine, een nieuw bad, een andere wastafel en wat badkamermeubelen om het af te maken. En daar komt meer bij kijken dan u nu mogelijk denkt. Van belang is vooral dat u oog houdt voor het thema dat u in gedachte heeft. Maar vergeet vooral ook het budget niet uit het oog te verliezen.

De start

In de badkamer moet u rekening houden met veel zaken. Het belangrijkste is natuurlijk dat u zich volledig thuis voelt deze ruimte. Heeft u een bepaalde stijl in gedachte? Houd dit vast en bouw dit uit naar de maximale mogelijkheden. Onhaalbaar? Wanneer u goed zoekt, is dat alles behalve het geval. Als u maar weet waar u op moet letten.

Belangrijkste zaken

Nu u in gedachte heeft hoe u de komende jaren kunt relaxen en genieten in de badkamer, kunt u met de uitvoering van start gaan. Allesbepalend voor het zicht is natuurlijk de douche. Kiest u voor een douchegordijn, een douchecabine of een inloopdouche met een douchedeur? Een glazen wand werkt bijvoorbeeld perfect om het water te houden waar het moet zijn en heeft als voordeel dat het de kamer niet opbreekt, want door het glas ontstaat een ruimtelijk effect. Bijpassende glijstangen aan de muur maken de douche volledig af. Een goed idee is om ook voor een hangtoilet te kijken. Een hangtoilet heeft als groot voordeel dat ze geen contact maken met de vloer, waardoor de ruimte gemakkelijker schoon te houden is en ook een esthetisch mooiere uitstraling krijgt. Fraaie tegels voor op de vloer en aan de wand maken het geheel vervolgens compleet.

Waar te vinden?

Voor alles kunt u terecht bij de badkamerspeciaalzaak. Daar heeft men ruimschoots ervaring met het inrichten van badkamers, geheel volgens de wensen van de klant. U kunt er terecht voor informatie en advies, maar bijvoorbeeld ook voor tips en do’s en dont’s. U kunt er terecht voor een uitgebreid assortiment aan glijstangen, badwanden, douchecabines en nog veel meer en uw droombadkamer samenstellen.

Linkruil.org

Comments are closed.