Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Glijstangen, Inbouwkranen en Badwanden, Onmisbare Accessoires in uw Badkamer

Wie droomt er nu niet van een mooie en luxe badkamer? Het is toch heerlijk om uitgebreid te kunnen douchen en badderen en op deze manier tot rust te komen en te ontspannen. Helaas is het niet altijd mogelijk een badkamer volledig te verbouwen en van alle verkrijgbare luxe te voorzien. Maar ook met een paar kleine aanpassingen tovert u uw badkamer om in een prachtige ruimte.

Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar die zowel praktisch als stijlvol zijn. Heeft u een bad, maar geen douche en wenst u zo af en toe toch te genieten van een heerlijke douchebeurt? Er is een ideale en relatief goedkope oplossing voor. Wanneer u een badwand plaatst, kunt u uw bad ook als doucheruimte gebruiken. Badwanden zorgen ervoor dat het douchewater niet weg spettert en uw badkamer droog blijft. Er zijn diverse soorten badwanden verkrijgbaar. Zo is er altijd een model verkrijgbaar die past bij uw smaak en de stijl van uw badkamer.

Om optimaal van uw douche te kunnen genieten, kunt u de douchekop aan de muur bevestigen met behulp van een glijstang. Glijstangen zijn ideaal aangezien deze ervoor zorgen dat u uw douchekop op iedere gewenste hoogte kunt instellen. Zeer handig voor het uitspoelen van shampoo bijvoorbeeld. Ook glijstangen zijn verkrijgbaar in zeer veel stijlen en uitvoeringen. Er zijn ook diverse sets verkrijgbaar.

Ook wat betreft kranen zijn er zeel veel modellen verkrijgbaar. Een kraan is niet alleen praktisch, het design draagt ook bij aan de sfeer in uw badkamer. Door voor zowel uw bad, douche als wastafel voor dezelfde stijl kraan te kiezen, ontstaat er een mooi geheel. U kunt kiezen uit diverse soorten kranen zoals inbouwkranen, opbouwkranen en thermostaatkranen. Inbouwkranen geven een zeer moderne uitstraling maar ook opbouwkranen zijn prachtig vormgegeven. Een thermostaatkraan is vooral zeer praktisch omdat u hiermee de temperatuur kunt instellen en deze constant blijft.

Uiteraard zijn er nog tal van andere accessoires verkrijgbaar die uw badkamer een nieuwe uitstraling kunnen geven. Wat dacht u van een nieuwe toiletzitting bijvoorbeeld, een spiegel met verlichting, of een badmeubel? Zo kunt u zonder uw sanitair te vervangen, uw badkamer toch van een metamorfose voorzien. Een ideale oplossing, passend bij ieder budget!

Lees Meer:  http://www.sanitairtoppers.nl/kranen/inbouwkranen

Linkruil.org

Comments are closed.