Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goed geïnformeerde gasten met een app voor hotels

Hotelgasten willen verwend worden. Een mooie en schone kamer, heerlijk eten en een uitdagend aanbod aan activiteiten zijn veelgenoemde wensen en eisen waaraan een hotel moet voldoen. Waar in eerste instantie minder vaak aan wordt gedacht, maar wat minstens zo belangrijk blijkt te zijn, is goede informatievoorziening. Een receptioniste die probleemloos de weg wijst naar het beste theater, een overzichtelijke weergave van de openingstijden en duidelijke omgevingsinformatie helpt de beleving van de gast te vergroten. Een app voor hotels kan een enorme bijdrage leveren aan goede informatievoorziening.

Geen overvolle balie met een app voor hotels

Om alle eigen hotelinformatie, alle omgevingsinformatie en alle overige folders die nu nog vaak gebruikt worden om gasten te informeren kwijt te kunnen, is nu vaak veel ruimte nodig. Uitpuilende folderrekken en overvolle receptiebalies zijn dikwijls het gevolg. Een app voor hotel maakt hier een einde aan. Alle informatie is hiermee namelijk in een overzichtelijke app onder te brengen, handig gecategoriseerd in verschillende menu’s. En het grote voordeel…de enige ruimte die gebruikt wordt, is het relatief kleine schermpje van een mobiele telefoon of hooguit een tablet of laptop. Of het nu om informatie over de openingstijden van de receptie, de menukaart van het restaurant of omgevingsinformatie gaat, alles kan eenvoudig in een app voor hotel verwerkt worden.

Schoonmaken met een app voor hotels

Naast alle mogelijkheden die hierboven beschreven zijn, is het zelfs mogelijk om de schoonmaak aan te sturen met een app voor hotelsLeidinggevenden kunnen met een schoonmaak app een schoonmaakplanning maken en schoonmaakmedewerkers kunnen met hun eigen mobiele telefoon inloggen om de planning te bekijken. Zelfs gasten profiteren van de schoonmaak app: het is nu niet meer nodig om verschillende telefoontjes van de receptie naar de schoonmaakafdeling af te wachten, maar ze kunnen snel geholpen worden en direct aan hun ontspannen verblijf beginnen.

Bent u ook geïnteresseerd in een handige app voor hotels? Recreatie-apps.nl heeft reeds diverse uitstekende apps op dit gebied ontwikkelt. Neemt u eens een kijkje op de website: www.recreatie-apps.nl

Linkruil.org

Comments are closed.