Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goedkoop een opslagruimte huren?

Soms heb je tijdelijk of voor langere tijd extra opslagruimte nodig. Dat kan een hoop geregel opleveren, laat staan een hoop centen. Bij Containerbox niets van dat. Hier betaal je slecht 3 euro per m3 per maand! En daarvoor krijg jij een schone, beveiligde en ruime opslagruimte in de vorm van een container of box. Onze behulpzame medewerkers helpen u graag bij het vinden van een geschikte opslagruimte.

Containerbox heeft ruimtes te huur volgens het self-storage systeem. De opslagruimte is aangepast aan jouw situatie wat betreft de duur van de huur en de grootte van de opslagruimte. Zowel particulieren als bedrijven doen hun voordeel met het huren van een opslagruimte bij Containerbox. Ideaal bij een grote verhuizing, het stallen van goederen, seizoensgebonden producten en meer.

  • Geen inschrijfkosten!
  • Geen BTW!

logo-containerbox.nl_-700x513

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor speciale verwarmde ruimtes met indien gewenst een archiefopslag of zeer grote container waar grote goederen in worden opgeslagen. Op de website van containerbox.nl lees je precies wat de mogelijkheden en tarieven zijn. Hoe dan ook: een opslagruimte huur je al vanaf 3 euro per maand voor m3! Zonder bijkomende kosten, geen inschrijfkosten of andere bijkomende kosten.

Containerbox opslagruimte heeft twee vestigingen: Alkmaar en Heerhugowaard. Neem contact op voor meer informatie.

 

Linkruil.org

Comments are closed.