Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goedkoop en slim een magazine drukken

Voor een opdracht moest ik verschillende zelfgemaakte magazines drukken. Dit leek mij in eerste instantie moeilijk maar uiteindelijk viel toch mee hoe moeilijk dit was. Via een aantal stappen bleek het vrij eenvoudig zelf een magazine drukken zonder er al te veel moeite aan te besteden.

Kosten
De kosten vielen mij redelijk mee. Ik moest een vrij kleine oplage hebben dus ik had verwacht dat hierdoor de kosten vrij hoog zouden uitvallen. Dit bleek mee te vallen. De magazines wij voor mij redelijk goedkoop, naja ze vielen binnen het budget wat ik te besteden had om ze te ontwikkelen.

Internet
Via het internet (google) heb ik verschillende websites van drukkerijen gevonden en vergeleken. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een drukker waar ik de bestanden online kon uploaden en waar de prijs het goedkoopste was. De levertijden was bij de verschillende partijen vrijwel gelijk.

Levertijden
De levertijden van de verschillende aanbieders van magazines zijn vrij snel. Voor een redelijke kleine oplage geld een levertijd van 1 werkdag. Dit houdt in dat bestellingen die voor een bepaald tijdstip zijn geplaatst de volgende dag al worden bezorgt. Voor spoed opdrachten of drukwerk wat snel geleverd moet worden is het mogelijk om bij verschillende partijen het drukwerk te laten drukken.

Aftersale service
De aftersale service was prima. De gedrukte magazines werden netjes optijd besteld en achteraf werd een mail gestuurd met de vraag of ik feedback wou geven op de verleende service. In het vervolg ga ik zeker weer online magazines drukken.

Voor iedereen die snel magazines wil laten drukken raad ik het aan om dit online te doen. Het is snel en gemakkelijk en je hebt er verder geen omkijken meer naar. Het enige wat belangrijk is ervoor te zorgen dat de bestanden in het juiste formaat worden aangeleverd. Maar hier kan je in veel gevallen hulp bij krijgen.

Linkruil.org

Comments are closed.