Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goedkope kantoorruimte Amsterdam

Door de crisis zijn veel bedrijven niet meer in staat om alle kosten te betalen, hierdoor lopen de schulden op en zijn veel bedrijven genoodzaakt om een faillissement aan te vragen. Veel bedrijven willen daarom op voorhand vast maatregelen nemen, bijvoorbeeld door het huren van een goedkope kantoorruimte in Amsterdam. In de praktijk is het niet zo makkelijk om goedkope kantoorruimte te vinden. Ondanks de crisis weigeren nog steeds veel kantoorhouders de huurprijzen omlaag te gooien en de voorwaarden aan te passen aan de huidige tijd. Daarom zijn veel ondernemers huiverig om een pand te huren. Ook voldoet ook niet ieder pand aan de basis eisen van een ondernemer. Zo willen de meeste bedrijven een pand dat makkelijk te bereiken is voor hun gasten en met gratis parkeergelegenheden.

Op de site Goedkope Kantoorruimte Amsterdam worden er op het moment een vrijstaande goedkope kantoorruimte op de Joop Geesinkweg 128a in Amsterdam aangeboden. Op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping zijn kantoren te huur tot wel 400m2. Deze kantoorruimte kunnen ook in combinatie met elkaar gehuurd worden. Door middel van schotten kunnen deze ruimtes opgedeeld worden in aparte delen, deze aparte ruimtes kun je dan gebruiken voor bijvoorbeeld kantoren. Dit pand heeft dus vele mogelijkheden voor ondernemers. Het pand voldoet doet aan veel eisen die ondernemers stellen aan een pand en de huurprijs is zeer schappelijk.

Zo is het pand makkelijk te bereiken voor de werknemers en eventuele gasten. Het ligt namelijk op het Amstel Business park in de buurt van het hoofdkantoor van de Lostboys. Het pand is prima te bereiken via de ringweg A10 afslag Weespertrekvaart. Via de ringweg zijn er ook goede verbindingen met Schiphol en andere steden, zoals Amsterdam-Centrum, Amsterdam ZO, Utrecht en ’t Gooi. De gasten en werknemers kunnen dus van alle kanten komen, verder heeft het pand een ideale ligging voor gasten die op doorreis zijn. Deze goedkope kantoorruimte zijn vanuit de stad, via de Spaklerweg prima te bereiken.

Het gratis parkeren van de auto is tegenwoordig een bijna ongekende luxe, maar bij dit pand is dit nog mogelijk. Zo zijn er parkeerruimte rondom het pand en indien deze allemaal bezet zijn is er ook nog de mogelijkheid om de auto aan de straatzijde te parkeren. Ook zijn er 15 parkeerplaatsen op het eigen terrein van het pand.

Indien gasten en werknemers niet in bezit zijn van een auto is het pand ook goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Er kan namelijk gebruik gemaakt worden van de metro die de werknemer of gast afzet op de Spaklerweg. Deze hoeft dan nog maar enkele minuten te lopen om het pand te bereiken.

Op het moment zijn er goedkope kantoorruimte in Amsterdam beschikbaar op het Amstel Business park. Deze kantoorruimte is prima bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook kunnen werknemers en gasten hun auto gratis parkeren in de buurt van het pand alsook aan de straatzijde. Het is dus een prima pand voor een relatief goedkope huurprijs.

Linkruil.org

Comments are closed.