Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goedkope Keukens bij Keuken Specialist

De meeste mensen gaan er vanuit dat de aanschaf van een nieuwe keuken een flinke kostenpost is. Dat is ook wel zo natuurlijk, maar er kan flink worden bespaart indien u de juiste keuzes maakt. U doet een dergelijke aankoop om er vervolgens jarenlang van te kunnen genieten. Hoge kwaliteit staat dus voorop. Veel mensen maken dan ook de fout te denken dat kwaliteit nu eenmaal duur moet zijn. Maar het tegendeel is waar.

Tip om te besparen

Ten eerste is het van belang om te kiezen voor een goede keukenzaak. Hier kunt u rekenen op garanties en service. De medewerkers kunnen u van informatie voorzien en u helpen bij het maken van een keuze. Daarnaast verkoopt een goede keukenwinkel keukens van betere kwaliteit. Wat velen echter vergeten, is dat ook keukenwinkels in het betere segment zo nu en dan showroommodellen vervangen door nieuwere uitvoeringen. En hier kunt u uw voordeel halen. Showroomkeukens worden met fikse kortingen verkocht. U betaalt al snel 40% tot soms wel 60% minder voor een design keuken van een topmerk omdat deze simpelweg uit een oudere collectie komt, of omdat deze na een tijd in de showroom te hebben gestaan, niet nieuw meer is. Reken maar uit dat voordeel.

Outlet keukenwinkels

Wilt u nog meer besparen, dan is een bezoek aan een keuken outlet iets voor u. Hier worden vaak grote magazijnvoorraden en restpartijen van faillissementen verkocht. Uiteraard zijn deze keukens flink afgeprijsd. Vaak liggen de prijzen nog lager dan die van showroommodellen. Outlet kortingen kunnen oplopen tot wel 70%. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Geld overhouden

Zo ziet u maar dat u niet de volle mep hoeft te betalen indien u op zoek bent naar een nieuwe droomkeuken. Door eerst te informeren naar de verkoop van showroommodellen of op zoek te gaan naar outletwinkels, heeft u de eerste stap op een fikse besparing gezet. Hierdoor houdt u geld over voor eventuele andere aankopen zoals luxe keukenapparatuur of een nieuwe eethoek. Misschien kunt u zelfs uw keukenmuren nog laten witten of een andere aankoop doen die al een tijdje op uw verlanglijst staat.

Linkruil.org

Comments are closed.