Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goedkoper door schuren vloer

Afgelopen jaar hebben wij onze parketvloer laten schuren door Maerssens Vloerenhuys. Deze specialist heeft onze vloer weer als nieuw doen laten aanvoelen, en deze ziet er ook weer als nieuw uit. Gezien het feit dat mijn vrouw en ik verhuisd zijn, wouden wij graag dat de vloer op een juist manier er bij zou liggen. Echter was ons budget te laag om helemaal te vernieuwen, en om deze reden besloten wij om de vloer te laten schuren. Hier hebben wij echter geen spijt van, en dit was voor ons dan ook een zeer goede beslissing.

Geld bespaard door keuze

Door het schuren van de vloer hebben mijn vrouw en ik enorm veel geld bespaard, en hebben wij hiervan andere dingen aan het huis kunnen vernieuwen. Een nieuwe vloer is natuurlijk altijd het eerste waar je aan denkt tijdens een verhuizing, maar het schuren van de vloer is vele malen voordeliger. Vaak doen mensen dit zelf, maar dit leek mij echter niet verstandig. Een parketvloer schuren moet je over laten aan de specialist, gezien het feit dat hij precies weet wat hij moet doen. Je laat een badmeester toch ook niet een vliegtuig besturen? Dus waarom zou jij het als huisman wel zelf doen?

Wil jij ook een parketvloer laten schuren door een specialist. Laat een parketvloer schuren dan door Maerssens Vloerenhuys doen! Bekijk de website van de specialist voor meer informatie!

Linkruil.org

Comments are closed.