Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goedkoper uit met sim only

Heeft u een leuke telefoon gezien, maar vindt u de bijbehorende abonnementskosten veel te hoog? Dan is een sim only abonnement iets voor u! Het grootste voordeel is dat u niet maandelijks een ontzettend hoog bedrag hoeft te betalen voor uw abonnement. Wanneer er namelijk wel een telefoon bij uw abonnement zit, wordt deze in de abonnementskosten meegerekend. In geval van sim only is dus niet geval, waardoor minder per maand betaald.

Het kan ook zo zijn dat u nog een prima werkende mobiel heeft en totaal niet eraan moet denken om een nieuwe smartphone te hebben. Waarom een nieuwe mobiel aanschaffen is uw telefoon nog prima werkt? In dit soort gevallen kunt u dus ook een sim only abonnement afsluiten. Dit ten voordele van u, aangezien u dus uw mobiel behoudt waar u zo aan gehecht bent en bovendien bespaard u veel geld op de anders zo hoge abonnementskosten.

Bovendien kunt u ook altijd nog een toestel los kopen. Onderzoek wijst vaak uit dat als u een toestel los koopt en daarbij een sim only abonnement neemt vaak ook goedkoper uit bent.

Dus wit u weinig geld betalen voor uw abonnement? In dit geval is een sim only abonnement echt iets voor u. Wilt u iets anders dan zijn er altijd nog andere leuke opties op gebied van telefoon abonnementen. Voor ieder vraag is er aanbod in de wereld van de Telecom.

Linkruil.org

Comments are closed.