Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Golflessen nemen, heerlijke bezigheid voor het hele gezin

Soms heb je als gezin een gezamenlijke bezigheid nodig. De vader van het gezin werkt namelijk veel, ook de moeder in het gezin heeft een drukke baan en de kinderen gaan naar muziek en paardrijles of voetbal en iedereen is overal mee bezig. Helaas wordt zo de gezamenlijke tijd een beetje minder en het invullen van het gezinsleven is al moeilijk genoeg!
Daarom zou het een heel mooi idee zijn om als gezamenlijke bezigheid bijvoorbeeld een sport als golfen te kiezen. Eerst neem je allemaal lekker golfles en vervolgens ga je samen de baan op!

Golfen, een ander imago dan nodig
Vaak hoor je als eerste excuus dat golfen zo’n bekakt imago heeft. Dit is echt helemaal niet nodig omdat het spelen van golf echt voor alle leeftijden kan zijn! Ook voor de jongere kinderen en voor kinderen die iets ouder zijn super gemakkelijk om op te pakken of in te stromen in een leuke les. Vaak zijn de ouders ook heel enthousiast wanneer ze enkele lessen hebben gevolgd en daarna toch merken dat het een hele leuke sport is om te doen. Nu is daarbij ook nog eens de mogelijkheid om het met je kinderen samen op te pakken!
De kinderen kunnen bijvoorbeeld in een golfles door de weeks meedoen en leren zodoende de eerste stapjes van het golfen. De ouders kunnen dit op hun eigen tijdstip doen en wanneer het hun het beste uitkomt.
In het weekend, wanneer iedereen lekker vrij en thuis is, kan je dan goed een middagje naar de golfclub gaan om even fijn een balletje te slaan!
Je hoeft op dat moment ook niet bang te zijn voor de drukte op de baan. De meeste oudere mensen en leden van een golfclub gaan juist vaak door de weeks of op een zondag ochtend vroeg naar de golfbaan.
Supermooie opties dus om eens over na te denken! Golfen, een familiesport. Wie had dat gedacht?

Linkruil.org

Comments are closed.