Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

goude tips voor online investeringen

Als we gaan investeren in de diverse online programma’s, willen we allemaal zo veel mogelijk winst maken en zo min mogelijk op onze bek gaan. Ik kan natuurlijk niet garanderen dat je nooit te maken zult hebben met een malafide programma, maar met een goede voorbereiding kun je een hoop ellende voorkomen.

De juiste voorbereidingen

Voordat je gaat investeren, moet je een paar zaken op orde hebben. Ik zal ze hier kort behandelen.

  • Maak een apart mailadres aan voor de online investeringsprogramma’s. Bij voorkeur Gmail, dat wordt overal geaccepteerd. Gebruik NOOIT je privé e-mailadres of je e-mail van je werk. Je weet nooit wat de programma’s met jouw mailadres doen.
  • Maak een account aan bij een e-wallet. Ik adviseer gebruik te maken van Payza. Payza is je online portemonnee, hiermee kun je betalingen van en naar de programma’s regelen. Ook betalingen van en naar je bankrekening gaan zeer eenvoudig. Payza wordt alom geaccepteerd als betalingsmiddel. Payza is overigens (sinds half mei 2012) de nieuwe naam van AlertPay,hier is nog een oude handleiding te vinden om een e-wallet te openen. Ik ben bezig met een nieuwe handleiding voor Payza, maar met de oude kom je ook een heel eind.
  • Uiteraard moet je ook geld op je Payza hebben staan om te kunnen starten met investeren. Hoe dat gaat, vind je ook terug in de genoemde handleiding.

Als je dit geregeld hebt, ben je klaar om je eerste investering te gaan doen.

Aanmelden bij een programma

Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat je zelf eerst goed onderzoek moet doen naar een bepaald programma. Vaar dus alsjeblieft niet blind op mij (of mijn website), of iemand anders, of een topic in één of ander forum, of wat dan ook. Let er op dat alle deelnemers (ook ik!) er bij gebaat zijn dat mensen zich via hen aanmelden, omdat daarmee commissies te verdienen zijn! En niet iedereen is zo eerlijk als ik ;) dus het kan zijn dat iemand een programma mooier doet voorstellen dan het eigenlijk is. Vorm dus je eigen mening en wees er zelf van overtuigd dat het betreffende programma bij jou past.

Stuur, voordat je gaat aanmelden, eens een mailtje naar je toekomstige sponsor met wat vragen. Krijg je geen antwoord of duurt het te lang naar je zin voordat je een reactie hebt? Misschien kun je dan beter een andere sponsor zoeken. Je wilt tenslotte straks ook goede informatie en hulp als je eenmaal begonnen bent.

Goed, je gaat je aanmelden bij een programma. Hou daarbij rekening met het volgende:

  • Gebruik een uniek wachtwoord voor elk programma. En gebruik NOOIT namen, geboortedata en dergelijke voor, maar een reeks letters en cijfers. Op www.freepasswordgenerator.com kun je heel makkelijk dergelijke wachtwoorden samenstellen. Ik weet dat het moeilijk en vervelend is om voor elk programma een ander wachtwoord te hebben, maar doe het echt! Als je ze niet kunt onthouden (begrijpelijk), schrijf ze dan op een blaadje. Niet bewaren in een Word documentje op de computer! Er hoeft maar één figuur in te breken in je pc en je bent je geld kwijt.
  • Wees heel voorzichtig met je persoonlijke gegevens. Je naam kun je wel opgeven, maar wees zeer terughoudend met het opgeven van je adres, telefoonnummer of paspoortnummer. Mocht het een betrouwbaar programma zijn, kun je deze gegevens altijd nog opgeven (als dat nodig is).

Algemene gouden regels

Tenslotte een aantal gouden regels die je MOET naleven. Zo voorkom je problemen.

Investeer NOOIT meer geld dan je je kunt veroorloven om kwijt te raken. Gebruik niet het geld dat je volgende maand nodig hebt voor de huur of voor je energierekening. Gebruik ook niet het geld op je spaarrekening. Maar gebruik alleen geld dat je echt kunt missen. Neem een bedrag in gedachte dat je totaal wilt inleggen. Bedenk dan of je er wakker van zou liggen als je dit geld in één keer zou verliezen. Is dat zo? Verlaag dan je inleg.

Haal zo snel mogelijk je seed money uit het programma. Je seed money is je inleg. Laat dit zo snel mogelijk weer uitbetalen, zodat je verder kunt bouwen met enkel winst.

Verdeel je geld. Investeer niet al je centjes in één programma, hoe veelbelovend het ook is. Als dit ene programma stopt, ben je alles in één keer kwijt. Verdeel je geld over minstens drie programma’s. Diversificatie is het toverwoord. Ga echter niet verspreiden over twintig programma’s. Het kost dan veel te veel tijd om alles onder de knie te krijgen. Vijf tot acht programma’s is in mijn ogen ideaal.

Laat je goed informeren over het programma waarin je wilt investeren. Doe altijd zelf onderzoek. Vaar niet blind op één artikel of website (ook niet de mijne!). Google eens op de naam van het programma en lees wat er over geschreven wordt. Lees blogs en lees topics op forums. Bekijk de whois informatie van de domeinnaam en Google eens op die gegevens. Negatieve berichten hoeven niet te betekenen dat een programma per definitie slecht of onbetrouwbaar is. Ook over de Rabobank en Vodafone zijn negatieve berichten te vinden. Weeg de risico’s af tegen de voordelen en bepaal dan of het programma bij jou past.

Gierigheid is een slechte eigenschap. Laat je niet misleiden door hoge percentages alleen. Er is niemand die kan garanderen dat een programma dat vandaag uitbetaalt, dat volgende week ook nog doet. Blijf altijd rationeel.

Zo goed als alle online verdienprogramma’s betalen jou commissies als je nieuwe leden aanbrengt. Meestal in de vorm van geld (percentage van de inleg van jouw referrals). Je kunt dus extra geld verdienen door nieuwe leden aan te brengen. Ga echter niet spammen! Ga NOOIT je hele adresboek mailen dat je weer een geweldige mogelijkheid hebt gevonden. Je zet niet alleen je eigen geloofwaardigheid op het spel, maar daarnaast schaad je ook de naam van het programma. Rijk worden kan via het internet maar doe het veilig.

Nou, hopelijk heb je wat aan al deze tips en kan het je behoeden voor valkuilen. Ik maak hier de fouten, zodat jij dat niet hoeft te doen ;) . Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit artikel, laat gerust een reactie achter.

Klik hier voor meer tips en tricks

 

Linkruil.org

Comments are closed.