Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gratis de online RDW Kenteken check

Op zoek naar een nieuwe of een occasion auto? Maar wilt u eerst toch nog meer te weten komen over het voertuig? Dit kan makkelijk door een gratis rdw kenteken check uit te voeren. Hiermee komt u achter de meest belangrijke informatie van het voertuig.

Vooraf uw kosten bepalen met de RDW kenteken check

Wanneer u een nieuw voertuig aanschaft wilt u natuurlijk een schatting kunnen maken wat de (maandelijkse) kosten zullen worden zoals brandstof en wegenbelasting. Met de RDW kenteken check kunt u de energielabel van het voertuig achterhalen. Zo weet u of dat de auto zuinig rijd en u dus niet veel voor brandstof hoeft te betalen. Ook kunt u achter het gewicht van het voertuig komen zodat u alvast de wegenbelasting kunt berekenen. Zo komt u nooit na het aanschaffen van uw nieuwe voertuig voor onverwachtse kosten te staan.

Wanneer is mijn APK-vervaldatum?

Elke auto in Nederland is verplicht om APK goedgekeurd te zijn om de weg op te mogen. Wanneer dit niet zo is maak je kans op een boete. Dit is verplicht om de verkeersveiligheid te handhaven. Wanneer een auto niet meer APK goedgekeurd is betekend dit dat er onderdelen verouderd/versleten zijn. Een APK keuring is maximaal 3 jaar geldig voor nieuwe auto’s en 1 jaar voor oudere auto’s. Om te weten wanneer uw APK vervaldatum is kunt u dit achterhalen in de RDW kenteken check op www.rdwkenteken.nu.

Linkruil.org

Comments are closed.