Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gratis verzending Superfoods kant-en-klaar: nieuwe shop actie!

Superfoods-200x200De webshop Superfood Products heeft een week geleden haar deuren geopend. Om de opening te vieren biedt Superfood Products een week lang gratis verzending van iedere bestelling aan. De Gratis verzending loopt van woensdag 28 mei tot woensdag 4 juni.

Superfood Products biedt, zoals de naam al doet vermoeden, Superfoods aan in de webshop. Toch gaat Superfood Products een stapje verder dan alle andere online shops met Superfoods. Superfood Products biedt namelijk kant-en-klare Superfoods aan! Geen gedoe met diverse zaden, poeders en bessen maar alles in 1 pot!

De Superfoods zijn verkrijgbaar in de vorm van capsules of als poeders voor door een gezonde smoothie.

Superfood Products houdt rekening met het belang om voldoende te variëren, óók met Superfoods. Dit is de afgelopen tijd meerdere malen ter discussie gekomen in het nieuws. Superfood Products beaamd het positieve effect van Superfoods maar geeft ook aan dat een gezonde en gevarieerde voeding erg belangrijk is.

Er wordt door Superfood Products ook geadviseerd regelmatig te wisselen van pakket Superfood poeders én er zitten diverse soorten Superfoods in een pot.

Op deze manier brengt u met dagelijks gebruik van de Superfoods van Superfood Products op juiste wijze een positieve boost toe aan uw gezondheid, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen.

Superfood Products zijn verkrijgbaar vanaf €29,95 per verpakking. Ook geldt, naast de openingsactie van Gratis verzending bij Superfood Products, altijd de regel:

Meer bestellen – meer korting!

Klik hier voor meer informatie over de Superfoods van Superfood Products of om direct te bestellen en van de Gratis verzending te profiteren!

Linkruil.org

Comments are closed.