Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Groen verwarmen

Mensen vinden het steeds belangrijker. GROEN. Groene stroom, zonnepanelen, warmte pompen enzovoort. Er zijn tegenwoordig een heleboel manieren die het mogelijk maken om energie te winnen op een groene manier. Of je nu kiest voor een aandeel kopen in een windmolen, zonnepanelen laat plaatsen op je dak of een pellet kachel laat installeren. Het zijn allemaal manieren waar je op den duur geld mee kunt besparen.

De meeste mensen zijn wel bekend met de stroom van een windmolen of de stroom gewonnen door zonnepanelen. Onbekender is de warmtewinning door middel van een Pellet CV. Wat is een Pellet kachel is een kachel die brand op pellets. Pellets zijn een soort van houten tabletten die uiteindelijk verbrand worden in de kachel. Dit is goedkoper dan een CV op gas en ook groener. Want de CO2 uitstoot van de Pellet kachel is stukken lager. Uiteindelijk is de investering niet heel veel meer geld dan een reguliere CV-ketel. Wel neemt de pellet cv iets meer plaats in.

Groenverwamen is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd is pelletkachels. Mocht u interesse hebben in een pelletkachel. Ga dan eens naar de website van Groenverwarmen en vraag meer informatie op. En wie weet wordt u huis straks verwarmt op houten pellets.

Linkruil.org

Comments are closed.