Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Groene en Duurzame Keukens, de Trend Van 2015

Het nieuwe jaar staat weer bol van de woontrends. Niet alleen voor de woonkamer, ook voor keukens. De keukentrend van dit jaar is groen. Niet in de zin van groene keukenkastjes, maar door het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen zoals hout en graniet.

Natuurlijke materialen

Het voordeel van hout is dat het bij iedere woonstijl past. Of je nu kiest voor massief hout, houtfineer of houtlook, je creëert hiermee altijd een warme en gezellige sfeer. Door een natuurlijk element zoals een granieten werkblad toe te voegen, ontstaat er een prachtig geheel. Is graniet niets voor jou? Kies dan voor een blad van lichtbeton. Dit bijzondere materiaal zien we steeds vaker terug in keukens. Het lijkt op beton, maar is maar liefst 60% lichter. Het geeft je keuken een stoere look en past uitstekend bij een industriële stijl.

Pitt Cooking en zwevende kasten

Koken op een keramische- of inductiekookplaat is ook zo 2014. In een trendy keuken kies je voor Pitt Cooking. Hierbij maak je geen gebruik van een fornuis of een kookplaat, maar zijn de kookpitten rechtstreeks op het werkblad geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar is ook nog eens zeer praktisch omdat het eenvoudig is schoon te houden. Verder creëer je ruimte door zwevende keukenkasten te plaatsen. Door diverse kasten deels in te bouwen, blijft er extra ruimte over. Daarnaast geeft het ook nog eens een trendy look aan je keuken.

Kleurgebruik en accessoires

De kleuren die we terugzien zijn bruintinten door het gebruik van houtsoorten of houtlook, fris wit, kopertinten en beton. Felle kleuren zijn passé. Deze zien we alleen nog terug in kleine accessoires. Zet diverse potjes met kruidenplantjes neer voor een natuurlijke en groene uitstraling. Daarnaast is al die kruiden ook nog eens heerlijk en gezond en te gebruiken in allerlei gerechten.

Bezoek een keukenzaak voor meer inspiratie

Passen deze nieuwe trends bij jou? Neem dan eens een kijkje bij een professionele keukenzaak en laat je informeren over de uitgebreide mogelijkheden. Met behulp van een 3D programma kan er een ontwerp worden gemaakt geheel volgens de laatste trend en jouw persoonlijke wensen!

Linkruil.org

Comments are closed.