Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Grote maten kleding voor elk figuur

Wanneer je een maatje meer hebt kun je je onzeker voelen bij het dragen van bepaalde kledingstukken. Echter is dit helemaal nergens voor nodig, als je maar zorgt dat je de juiste kleding draagt. Wat belangrijk is bij het kiezen van de juiste kleding, is dat je rekening houdt met je figuur. Dit is niet alleen zo bij dames met een maatje meer, maar geldt eigenlijk in het algemeen.

Verschillende figuren

Afhankelijk van je figuur kun je bijvoorbeeld beter wel of geen V-hals dragen. In onderstaande lijst vind je een opsomming van de mogelijke figuren met bijbehorende kenmerken.

• Diamant
o Smalle schouders, vollere taille, gevormde heupen en bovenbenen en slanke onderbenen

• Triangel
o Gevormd bovenlichaam, smalle schouders, bescheiden buste en een duidelijke taille

• Vaas
o Brede schouders, redelijke buste, gedefinieerde taille en heupen en lange, slanke benen

• Appel
o Gemiddeld tot volle buste, weelderige taille, smalle heupen en slanke benen

• Zandloper
o Volle buste, volle heupen en een duidelijke taille

• Zuil
o Het lichaam is als een lijn, volledig in balans. Kenmerkend zijn de welgevormde benen

Elk figuur heeft dus zo zijn eigen kenmerken. En elk figuur kan een bepaald kledingstuk beter wel of niet dragen. Heb je een diamanten figuur, pronk dan met je benen en hals. Wat perfect staat bij dit figuur is een shirtje dat strak zit rondom de buste en vanaf daar losjes om het lichaam valt. Getailleerde jasjes doen het ook altijd goed bij dames met een diamanten figuur. Dames met een figuur als een zuil kunnen het beste kiezen voor een top met een ronde hals, een A-lijn rok of een bootcut broek. Heb je een vaas figuur? Probeer eens een shirt met een V-hals, U-hals of een diepe hals. Donkere kleuren als bovenstuk en lichtere kleuren als onderstuk doen je figuur heel veel goeds.

Wanneer je opzoek bent naar grote maten kleding, hou dan altijd rekening met je figuur. Wanneer je goed kijkt naar je figuur en daar je kleding op uit kiest, komt je figuur beter uit. Op die manier accentueer je je sterke punten en verdoezel je je wat minder goede punten.

Linkruil.org

Comments are closed.