Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Handelsketen.nl gratis adverteren.

 

Gratis Adverteren

 

Heeft u nog veel leuke kado,s in uw opslag liggen en u weet niet waar u dit moet plaatsen? geen nood bij ons is ruimte beschikbaar en u mag zoveel mogelijk adverteren zonder te betalen . Zo word Sinterklaas een leuke vrolijke tijd …. maar dit is nog niet alles ook de kerstman komt nog langs en dan moet er ook veel ingeslagen worden .

Hulp krijgen

Ruimte hebben wij zat op onze website… en met 8 foto,s ter ondersteuning kan uw klant rustig uw eigen galerij bekijken om zo hun keuze te kunnen maken makkelijker kunnen wij het u niet maken . Mocht u problemen hebben met het plaatsen roep dan onze hulp pagina aan en wij loodsen u op makkelijke manier door invul formulier heen .¬† Op de hulp pagina hebben wij ook een maten tabel voor u aangemaakt in geval u kleding stukken verkoopt , de maten zijn dames,heren,baby, en kinderen .

Frisse Start

Onze website is heeft een nieuw uiterlijk gekregen en het script een nieuwe update .Zo kunnen wij aan een nieuwe frisse start beginnen  zo vlak voor 2014 ook hebben wij al aan de kerstmarkten van geheel Nederland gedacht en hier een agenda van gemaakt (terug te vinden boven hier in de homepage )

Verzamelingen

Niet alleen bedrijven zijn welkom maar ook mensen die zich creatief bezig houden met o.a. kaarten, breien, borduren, en allerlei hobby s zijn welkom . U kunt uw werkjes tentoonstellen op onze website want wij hebben ook aan u gedacht ,mocht u een mooie en interessante verzameling hebben toon het de buitenwereld .Ze zullen zeker goed bekeken worden in uw eigen fotogalerij die automatisch word aangemaakt voor u  .

 

www.handelsketen.nl foto

www.Handelsketen.nl de gratis verkoopsite voor al uw tweedehands en partijen

 

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.