Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hang wc Populairder dan Staande Toiletten

Het toilet. Een onmisbaar onderdeel in iedere woning. De meeste mensen staan er niet bij stil, maar wist u dat er eindeloos veel soorten, uitvoeringen en modellen verkrijgbaar zijn? De meeste woningen zijn standaard voorzien van staande toiletten. Hoewel staande toiletten jarenlang erg populair zijn geweest, winnen de wandclosets steeds meer terrein. Hoe dit komt? Een wandcloset, ook wel een hang wc genoemd, is als het ware een zwevend toilet. Doordat het toilet aan de muur bevestigd is, blijft de vloer vrij. Dit zorgt voor een moderne uitstraling, geeft een ruimtelijk effect en is tevens zeer handig bij het reinigen van de badkamervloer.

Hangtoiletten zijn verkrijgbaar in zowel een vlakspoel als diepspoel uitvoering. Bij de vlakspoel variant komt de boodschap eerst op een soort plateau terecht. Het voordeel hiervan is dat er geen water omhoog kan spetteren. Toch vinden de meeste mensen een diepspoel uitvoering prettiger. De boodschap komt dan direct in het water terecht, waardoor ook minder geurtjes vrijkomen.

Ook is er keuze uit diverse soorten inbouwreservoirs. Deze kunt u keurig in de muur wegwerken. Er zijn diverse afmetingen verkrijgbaar en u heeft keuze uit o.a. een inbouwreservoir met hoekmodel, een verlaagd model of een ruimtebesparende uitvoering. Voor de afwerking is er keuze uit zeer veel bedieningsplaten. Dit is het gedeelte waarmee u het toilet kunt doorspoelen. Deze panelen zijn verkrijgbaar in allerlei designs, afwerkingen en kleuren. Zo kunt u deze altijd afstemmen op de stijl van uw badkamer. Voor de finishing touch kiest u voor een bijpassende toiletbril. Ook op dit gebied is er zeer veel keus. Van standaard wit tot fel rood of zelfs met print of gekke opdruk. Hiermee is uw hang wc pas echt compleet.

Bent u nieuwsgierig naar wat er op het gebied van toiletten allemaal verkrijgbaar is? Neem dan eens een kijkje op de website van Sanitairtoppers.nl. Deze online sanitair zaak verkoopt niet alleen een zeer uitgebreid assortiment sanitair en accessoires, u kunt er ook altijd rekenen op topkwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten zijn eenvoudig online te bestellen en u laat deze gewoon thuis bezorgen. Ga er eens goed voor zitten en neem een kijkje op de site.

Linkruil.org

Comments are closed.