Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Harde lenzen zijn zachter dan vroeger

Heeft u in het verleden wel eens harde lenzen gedragen? Dan weet u misschien dat dit niet altijd prettig was. Het duurde lang voordat de ogen aan de lens gewend was en een minuscuul zandkorreltje kon grote irritatie geven.

Harde lens is vormstabiele lens
Tegenwoordig noemt met de harde lens ook wel een vormstabiele lens.
Het materiaal dat men gebruikt is harder dan bij een zachte lens, maar in vergelijking met vroeger een stuk zachter en comfortabeler. Natuurlijk is de gewenningsperiode bij harde lenzen nog wel langer, het comfort is verbeterd! Doordat het materiaal iets zachter is, zult u minder irritatie ervaren bij een vuiltje in  het oog. Toch zult u het wel merken en dat is maar goed ook, het is een reactie van het oog op een voorwerp dat er niet thuis hoort. Middels harde lenzen heeft u een kleinere kans op oogontstekingen dan bij zachte lenzen. De harde lenzen van tegenwoordig zijn zuurstofdoorlatend en kunnen voor iedere sterkte of oogvorm  op maat gemaakt worden.

Harde lenzen gaan lang mee
De levensduur van harde lenzen is ruim. U kunt met gemak enkele jaren van de lenzen genieten. Hierdoor zijn harde contactlenzen relatief goedkoop. Het reinigen van de lens is wel intensief en werkt middels verschillende soorten vloeistoffen voor harde lenzen.

Wist u dat u uw lenzen, vloeistoffen en contactlens accessoires zoals lenshouders of pincet of zuignapjes online kunt bestellen? Lowlens is de online opticien en goedkoper dat de lenzenwinkel om de hoek!
Bestellen van A merk lenzen is eenvoudig en verzenden gratis!

 

lenzen online

Bestel lenzen online!

Linkruil.org

Comments are closed.