Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Heftafels, autoliften en meer bij Van den Bosgroep

Bij Van den Bosgroep kunt u verschillende JIHAB heftafels vinden. Er zijn zes categorieën waarbinnen verschillende maatvoeringen te verkrijgen zijn. Er zijn bijvoorbeeld heftafels die 500 kg kunnen tillen, maar u kunt ook kiezen voor een draagvermogen van 50.000 kg. We hebben standaard modellen heftafels en daarnaast kan JIHAB ook aanpassingen op maat leveren.

Diverse soorten heftafels
Om voertuigen in hoogte te verplaatsen is de loadingdock heftafel een erg goed hulpmiddel. Als er extra lange en zware goederen verplaatst dienen te worden, dan kan hiervoor een tandem heftafel worden gebruikt. Deze kan tevens dienen als werkplatvorm, net als de dubbel schaars schaarlift. Deze schaarlift kan daarnaast ingezet worden palletladder en om minder valide personen mee te vervoeren. Dit is net zo veilig en ook nog eens kosten besparend.
Voor het uitvoeren van specifieke taken is de laag profiel schaartafel een goed systeem. Deze wordt daarnaast ook gebruikt in logistieke systemen met stand-alone werkstations en productielijnen. Een U profiel schaartafel is geschikt voor het dragen van standaard pallets.

Autoliften
Bij Van den Bos kunt u ook terecht voor diverse autolift heftafels van JIHAB. De autolift heftafel kan worden gebruikt om auto´s te verplaatsen tussen verdiepingen. Dit soort autoliften wordt vaak gebruikt in kleinschalige appartementencomplexen, op werkplaatsen en in autoshowrooms.
Wat betreft het draagvermogen van de autoliften is er een keuze uit drie verschillende types. Er zijn autoliften met een draagvermogen van 2000 kg, 2500 kg en 3500 kg. Alle autoliften kunnen volledig aangepast worden aan uw wensen en al onze autoliften voldoen aan de CE eisen.

Accessoires
Als u bij ons een autolift aanschaft, dan kunt u hier natuurlijk diverse accessoires bij kopen. Het is in veel gevallen zelfs verplicht om bepaalde accessoires aan te schaffen, omdat dit ten goede komt aan de veiligheid van de autolift en de ARBO-wetgeving. Wij kunnen uw autolift veiliger maken door er bijvoorbeeld schuifdeuren, scharnierdeuren, hekwerken of overheaddeuren op te plaatsen.
Wilt u meer informatie over veiligheid of ergonomische oplossingen? Kijk dan op www.vandenbosgroep.nl.

bosgroep

Van den Bosgroep, experts in schaarheftafels en tilhulpmiddelen

Linkruil.org

Comments are closed.