Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het effect van een goed ingedeelde menukaart

Maak gebruik van het seizoen

Wanneer de zon weer tevoorschijn komt, lopen de terrassen in no-time vol. Dit is een grote kans voor alle horeca ondernemers om een nieuwe menukaart te hanteren of juist meerder verschillende speciale menukaarten toe te voegen aan het huidige menu. Bij speciale menukaarten kan je bijvoorbeeld denken aan menukaarten voor de zomer met seizoen gerechten, waarbij bijvoorbeeld gebruik gemaakt kan worden van vers fruit. Daarnaast kan men denken aan een speciale drankenkaar, waarop frisse en dorstlessende dranken meer omzet zullen generen. In de meeste gevallen worden gasten verleidt door een drankenkaart met speciale drankjes, bijvoorbeeld wit bier of cocktails.

Experimenteer met nieuwe gerechten of drankjes

Wanneer je een nieuw drankje op je menukaart wilt toevoegen kun je hier goed mee experimenteren. Bij een speciale cocktail of een wit biertje is het een goed idee om de menukaart volledig te wijden aan deze producten. Op deze manier zullen de nieuwe drankjes extra opvallen naast de gewone menukaart en zijn alle gasten sneller geneigd om dit een keertje uit te proberen. Wanneer je niet je hele menukaart wilt wijden aan het nieuwe product dan kan je kiezen voor een kleiner formaat waar de nieuwe drankjes kunnen worden gepubliceerd. Bij ons heb je namelijk keuze uit vele verschillende formaten.

Linkruil.org

Comments are closed.