Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het fenomeen autosloperij

Een auto moet één keer per jaar APK gekeurd worden. Er wordt dan gekeken of je auto veilig is en of deze op de openbare weg mag rijden. Indien een auto niet door de keuring komt, zal deze naar een autosloperij Rotterdam gebracht moeten worden. Het is niet wettelijk toegestaan om met een auto te rijden die niet APK gekeurd is. Bovendien kun je er een boete voor krijgen. Sinds een aantal jaar wordt door de belastingdienst om de zoveel tijd gecontroleerd of de auto’s in Nederland APK gekeurd zijn. Dit wordt helemaal geautomatiseerd gecontroleerd. Wanneer je auto niet APK gekeurd is zal je automatische een boete thuis gestuurd krijgen.

Bij een autosloperij vind je niet alleen sloopauto’s. Het komt ook wel eens voor dat mensen hun auto naar een sloperij brengen omdat ze hun auto niet verkocht krijgen. We hebben het hier voornamelijk over oude auto’s. In feite krijg je niet veel geld voor je sloopauto Rotterdam wanneer je je auto naar een autosloperij brengt. Het is daarom ook niet raadzaam om een nieuwere auto naar sloperij te brengen. Je zult er meer geld voor krijgen wanneer je het bijvoorbeeld via het internet verkoopt.

Auto verkopen aan autosloprij
Het verkopen van je auto bij een autosloprij is heel eenvoudig. Je kunt er voor kiezen om zelf naar de autosloprij te gaan of je kunt vragen of een medewerker bij je langs komt om je auto te taxeren. Na de taxatie zal de medewerker je een prijs noemen die je krijgt voor je auto kan krijgen. Als je akkoord gaat met de prijs, kan je je auto over laten schrijven naar de autosloprij.

Linkruil.org

Comments are closed.