Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het genot van een elektrische haard

Stelt u zich eens voor hoe lekker het is om een elektrische haard te hebben in uw woonkamer. Heerlijk na een koude dag opwarmen bij de haard. We horen van veel klanten dat ze na de aanschaf van een haard die werkt via de elektriciteit dat ze niet meer anders willen. Veel mensen zitten te twijfelen tussen een open haard of een elektrisch model. Wij kunnen u vertellen dat een elektrische veel effici├źnter is. Hij geeft warmte en is gemakkelijk in onderhoud. Van een complete schouw tot een leuke bijzethaard kunt u bij ons terecht. Via onze website kunt u gemakkelijk een haard bestellen en we komen hem bij u brengen. Onze haarden lijken bijna op een echte open haard. Voor meer informatie kunt u altijd bij ons terecht. Ook kunt u ons altijd even bellen.

Voor iedereen een eigen elektrische haard

Bij ons kunt u altijd terecht voor een eigen elektrische haard. We kunnen hem voor u op maat maken. Met ons ruime aanbod aan haarden zit er altijd wel iets voor u bij. U heeft geen gas of rare aansluiting nodig. U kunt hem eenvoudig aansluiten op uw normale stroomafsluiting. Iets om wel rekening mee te houden is, is dat deze haard niet het volledig huis kan verwarmen. Dit komt omdat hij maar een klein vermogen heeft. In tegenstelling tot een open haard die soms wel eens de hele kamer kan verwarmen.

We helpen u met de juiste keuze

Er zijn enorm veel mogelijkheden als het gaat om de aanschaf van een elektrische haard. Om u te hulp te schieten, geven we u persoonlijke aandacht, zodat u de juiste keuze kunt maken. Kies voor een inbouwhaard, een hangende haard of een losstaande haard. Voor al deze drie modellen kunt u bij ons terecht. We geven u graag advies voor de perfecte haard.

Linkruil.org

Comments are closed.