Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het perfecte cadeau

Binnenkort moet je naar een verjaardag van een vriend, en dan komt altijd die ene belangrijke vraag. Wat ga je hem nu geven? Je vindt geld niet leuk om te geven en je wilt iets origineels. Je gaat kijken naar wat er bij die vriend past. Een fles drank is vaak wat aan de dure kant, dus dat sla je ook over. Maar je wilt toch een beetje in die richting blijven. En dan zie je het voorbij komen, het houten bierkratje. Niet iets waar je als eerste aan denkt, maar een super leuk en origineel cadeau.

Het houten bierkratje.

Het houten bierkratje geeft een goede en gezellige uitstraling, en je kan er bier in kwijt. Iets wat je vriend en jij misschien ook wel toch belangrijk vindt. Bij Jongeneel verpakkingen kun je niet alleen het houten bierkratje kopen, maar ook de inhoud er op aanpassen. Het mooie is, je kan het kratje aanpassen aan de inhoud. Dus of je nu flesjes van 0,33cl wil of dat je flesjes van 0,5cl wil. Het maakt Jongeneel verpakkingen niks uit. Ook de hoeveelheid flesjes maakt niet uit. Wil je nu 2 of 10 flesjes geven? Het houten bierkratje wordt er op aangepast. Het voordeel is dat het kratje niet zwaar is, het is dus makkelijk optillen en het ziet er nog mooi afgewerkt uit ook.

Probleem opgelost

Jij kan dus met een gerust hart naar die verjaardag, want je hebt het perfecte cadeau. Het houten bierkratje is een mooi, strak en functioneel cadeau wat iedereen wel zou willen hebben. Is het nu een verjaardag wat meerdere vrienden tegelijk geven, levert jou dat alleen maar voordeel op. Want hoe meer kratjes je koopt, hoe meer voordeel je krijgt.

Nieuwsgierig?

Bent u nu nieuwsgierig naar het houten bierkratje, neem dan een kijkje op de website van Jongeneel verpakkingen. Daar staat alle informatie die je nodig hebt om het perfecte cadeau te krijgen voor die ene verjaardag.

Linkruil.org

Comments are closed.