Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hoe gebruik je je elektrische sigaret?

Hoe gebruik je je elektrische sigaret? Het roken van een elektrische sigaret (ook wel dampen genoemd) is wel even wennen als je normale sigaretten gewend bent. Graag geven we je wat tips zodat je optimaal kunt genieten van je elektronische sigaret!
1. Zuig vooral niet te hard aan je e-sigaret! Doe je dit, dan kan er vloeistof in je mond komen, en dat is op zijn zachtst gezegd niet lekker! Neem rustig een trekje van ongeveer 4 seconden (net zoals je aan een rietje zuigt). Inhaleer de damp niet direct als je een trekje neemt, maar houd deze even in je mond alvorens te inhaleren. Inhaleer je direct, dan kun je een flinke hoestbui krijgen!

2. De meeste elektrische sigaretten werken met een batterij die je door een druk op de knop aan moet zetten als je een trekje neemt. Druk pas op het knopje als je ook echt een trekje neemt, anders kan de verdamper van je e-sigaret doorbranden.

3. Houd je elektrische sigaret goed schoon! Maak de onderdelen geregeld schoon met een droog doekje.

4. Geef jezelf even de tijd om te wennen aan deze nieuwe manier van roken. Geef niet meteen op, het kan een paar dagen duren voordat je echt helemaal gewend bent aan je elektrische sigaret!

 

 

 

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.