Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

hoe krijg ik mijn ex terug

Hoe krijg ik mijn ex terug ?Ik was vreemdgegaanĀ ik heb het gesprek gehad, en de tranen waren echt. k kon amper uit m’n woorden komen, maar k heb het wel zo goed geprobeerd.

Ik ben alleen nog niks wijzer geworden. Ze weet nog niet wat ze wil. Geen teken is een goed teken? k vraag het me af. Ze twijfelt heel erg. En da’s natuurlijk ook terecht. Ik zit nu echt in een dip, k ben gigantisch onzeker. k eet amper, slaap niet, en de prestaties op het college gaan met grote sprongen achteruit.
Ik wil haar echt terug, daar heb ik echt alles voor over.

K krijg (natuurlijk) alleen maar negatieve dingen over me heen. Opzich wel terecht, maar ik kan er niet heel goed mee omgaan. Ik ben ook snel emotioneel, als het om zulke mentale dingen gaat.
ik zal nog geen traan laten als ik een spier scheur, maar om dit kan ik dagen janken.

Ik toon begrip voor je

k begrijp best hoe je je voelt , maar heb je er al eens aan gedacht hou jouw vriendin zich voelt.Ik keur zeker niet goed wat je gedaan hebt maar het is soms snel gebeurt.nu je je fout hebt ingezien ban je al een stuk op de goede weg.Maar het moeilijkst is waar je nu voorstaat.Het vertrouwen van je vriendin terugwinnen.Laat gewoon op welke manier dan ook merken dat je zielsveel van haar houdt, schreew het van de daken, Zet het zwart op wit. De aanhouder wint.

Ik kan maar een ding zeggen. Ze wil dus eigenlijk niet naar je luisteren. Laat ze alles lezen wat er hier is verteld en wat jij allemaal hebt opgeschreven, dan begrijpt ze echt wel hoeveel je van haar houdt, en ze zal wel gek zijn als ze je dan nog laat lopen!!

het was inderdaad stom van je .. Maar goed, je hebt er wat van geleerd. En ik vind het heel knap van je vriendin dat ze het toch nog wilt proberen.

Mijn ex vriend is ook een keer vreemd gegaan, ik was er kapot van. Maar ik wilde hem nog een kans geven. Dat liep niet echt uit op een succes. Overal zocht ik iets achter. Ik had gewoon geen vertrouwen meer in hem.
Nu met m’n nieuwe vriend ( inmiddels alweer een half jaar ) heb ik er nog steeds heel veel last van. Vragen zoals ‘ zou HIJ wel eerlijk zijn en zou hij niet hetzelfde flikken ? ‘ spoken steeds door m’n hoofd.
Volgende week moet hij voor z’n werk een dag en nacht weg.. Ik heb nu al geen nagels meer over, en slaap heel slecht.
Ik weet dat ik hem het vertrouwen moet geven, maar het is zo verdomd moeilijk..

Linkruil.org

Comments are closed.