Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hoe maak je een persoonlijke verjaardagskalender?

Een verjaardagskalender is een handig ding. Je ziet in één oogopslag wie er allemaal jarig zijn, zodat geen enkele verjaardag meer vergeet en je op tijd voor een leuke attentie kunt zorgen. Je kunt een verjaardagskalender natuurlijk kant-en-klaar in de winkel kopen. Maar het is toch veel leuker om er een persoonlijk tintje aan te geven!

Persoonlijk maken
Je maakt een verjaardagskalender persoonlijk, door er dingen aan toe te voegen. En dat zijn uiteraard persoonlijke dingen, zoals foto’s, gedichten of spreuken. Zo’n persoonlijke kalender is niet alleen leuk voor jezelf. Een kalender, die je helemaal op een bepaald persoon hebt gemaakt, is ook een geweldig verjaardagscadeau.

Je begint bij het begin
Vraag je in eerste instantie af, hoe je de kalender wilt gaan maken. Je kunt op de computer zelf aan het knutselen gaan in je favoriete tekstverwerker en het resultaat vervolgens uitprinten. In de praktijk is het echter moeilijker dan het aanvankelijk lijkt, om alle vakjes en regeltjes in de verjaardagskalender de juiste maten te geven en te laten houden op het moment dat je foto’s toevoegt. Ben je hier heel handig in, dan is dat uiteraard geen probleem. Beter en mooier wordt het, als je gebruik maakt van een professionele dienst. Op kalender.nl kun je allerlei kalenders ontwerpen en foto’s toevoegen, zodat je een geweldig resultaat hebt. Uiteraard is hier ook de optie om verjaardagskalenders te maken.

Verzamelen
Je maakt een verjaardagskalender leuker, door het toevoegen van foto’s. Bijvoorbeeld foto’s van de personen die jarig zijn. Elke maand krijgt zijn eigen thematische foto, waarbij je naast verjaardagen ook aandacht kunt besteden aan andere belangrijke dagen, zoals een trouwdag, huwelijksdag, of familiefeest. Verzamel eerst de foto’s, die je denkt te gaan gebruiken.

Aan de slag
Vervolgens log je in op kalender.nl en selecteert je het type kalender dat je wilt gaan maken. De foto’s plaats je op de pagina van de juiste maanden. Geef je kalender een mooie omslagfoto, waarbij je nog enkele kleinere accentfoto’s kunt toevoegen. Wil je tekst toevoegen, ook dat is mogelijk. Je kunt kiezen voor een kalender op A5-, A4- of A3-formaat. Je verjaardagskalender wordt mooi afgewerkt met een glans laag, waardoor de kleuren nog mooier en dieper worden en het resultaat een professionele uitstraling krijgt. En nog leuker: deze kalenders zijn prettig scherp geprijsd!

Linkruil.org

Comments are closed.