Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hoe versiert een steenbok een kreeft?

Hai!Ik zit met een probleempje: Ik ben verliefd op een horoscoop steenbok, maar die jongen die ik leuk vind is nog niet zo op de hoogte ervan. Hoe kan ik subtiel deze jongen als vriendje krijgen?Hij is 17 en ik zie hem op mijn werk. En ik ben 15, maar we kunnen het goed vinden samen.Wie kan me raad geven? Zelf ben ik een horoscoop kreeft.

Een briefje  zal de steenbok laten smelten

Maar je weet toch nog wel wat papier is… dat witte spul wat onderin je printer zit… wist je dat je ook pennen hebt… een beetje vergelijkbaar met de sproeimondjes in je printer… maar dan moet je ze zelf aansturen. Het is nostalgisch handgereedschap en dan kun je de mooiste lettertypes zelf helemaal schrijven(is een ander woord voor printen).Goed he?

Nou dan schrijf je een brief dat je hem leuk vind, speciaal om die pukkel op z’n neus en dat lange haar tot op z’n billen… en dan vraag je of hij jou ook leuk vind… makkelijk he¨?Tja… en als dat nou te moeilijk is, dan zou je eventueel via het netwerk en de printer op zijn bureau ook een printje kunnen maken via zijn printer, of met de Lan-kaart even een berichtje via het beeldscherm kunnen sturen… of je stuurt ‘m gewoon een sms-berichtje of e-mail..

Een tip voor de kreeft

Als je het goed kunt vinden met hem doe dan dit:-Lief en aardig tegen hem doen.-Als jullie het over uit gaan hebben dan kun je zeggen: Wij kunnen wel eens uit.-Je moet NIET dom giebelen.-Zorg dat je niet uit je mond stinkt.(Koop Sportlife, de donkerblauwe, F2.19 bij de supermarkt)-Doe niet je oudste kleren aan maar iets tofs.-Probeer een beetje te graven waar hij allemaal van houd als je het bijv. over eten dan kan je vragen van wat voor eten hij houd enz. enz. enz.LOVE IS THE NAME.HE IS THE GAME.PLAY THE GAME.FORGET THE NAME.

Linkruil.org

Comments are closed.