Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hoek Keuken en een Ruim Aanbod van Goedkope Keukens

Een hoek keuken, ook wel een L-keuken genoemd, heeft het voordeel dat deze overzichtelijk en ruim is opgezet en dat u alles bij de hand heeft. Een L-keuken heeft een grote werkruimte met veel kastruimte. Afhankelijk van uw smaak kunt u ook voor bovenkasten kiezen. Wanneer u er ruimte voor heeft, is het een fraai gezicht er nog een bargedeelte bij te plaatsen. Vrienden of familie kan dan gezellig deelnemen aan het kookgebeuren. Een drankje, een hapje, een kletspraatje, etc.

Nadeel bij een L-keuken is de blinde hoek die ruimteverlies betekent. U kunt dit oplossen met het plaatsen van ladekasten aan beide kanten van de hoek. Ladekasten creëren veel opbergruimte en zijn bovendien overzichtelijk. Tegenwoordig is het gebruik van een carrouselkast in. Hiermee wordt de hele ruimte van de hoek wordt benut. U draait de carrousel rond waardoor u makkelijk bij de opgeslagen spullen kunt. Nieuw is de Le Mans kast, waarbij u de twee plateaus naar buiten kunt klappen via een draaiende ondersteuning.

De hoek keuken is wel één van de meest populaire keukenopstellingen. Neem eens een kijkje in de showroom van Jan van Sundert om te zien wat de mogelijkheden zijn. U heeft ruime keuze uit o.a. klassieke keukens, moderne keukens en design keukens. Het is zelfs mogelijk uw wensen uit te laten werken in een 3-D-presentatie. U kunt zo een keuken samenstellen die past in de beschikbare ruimte  en manier van werken.

Ook als u op zoek bent naar goedkope keukens bent u bij Jan van Sundert op de juiste plaats. In de showroom staan zeer veel standaardmodellen om u een inzicht te geven van wat er allemaal mogelijk is en hoe u een mooie keuken kunt samen te stellen. U zult zien dat kwaliteit niet altijd veel geld hoeft te kosten. Er zijn regelmatig speciale aanbiedingen en diverse showroommodellen tegen extra scherpe prijzen verkrijgbaar.

Maak uw keus uit het grote aanbod van goedkope keukens. Wordt het modern, klassiek, landelijk of design? Wat voor stijl, opstelling en uitvoering u ook kiest, u vindt het bij Jan van Sundert. U kunt rekenen op kwaliteit en duurzaamheid. Kortom, Jan van Sundert zorgt gewoon dat u een tevreden klant bent.

Linkruil.org

Comments are closed.