Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hoek Keuken of Eiland Keuken Ideaal en Prachtig Vormgegeven

Het voordeel van een hoek keuken is dat u alles onder handbereik heeft. De werk- en bergruimte beslaan een klein oppervlak waarbij elke centimeter optimaal gebruikt wordt. Door de hoekopstelling van de keuken is de loopafstand te verwaarlozen. Voordeel is ook dat alle inbouwapparatuur gemakkelijk te bereiken is. Niet voor niets is de hoekopstelling verreweg de meest populaire.

Een hoek keuken is niet alleen praktisch, maar heeft ook een mooie uitstraling. Bij Jan van Sundert heeft u dan ook keuze uit een ruim assortiment van prachtige keukens. Loop door de showroom en verbaas u over de mogelijkheden. Wilt u een witte keuken of kiest u voor een uitvoering met kleuraccenten? Kies voor stijlvolle elementen en details om meer sfeer te creëren. Vintage, retro en aluminium geven uw keuken ook direct een bijzondere uitstraling. Oude houtsoorten geven een rustieke uitstraling.

Heeft u liever strak en modern met greeploze frontjes of lekker klassiek en doorleefd? Open nissen in de hoekopstelling geven een bijzonder sfeervolle uitstraling, zeker als er verlichting in wordt gebruikt. U kunt er natuurlijk een mooie luxe pannenset in ophangen of diverse keukenaccessoires.

Met een eiland keuken maakt u iets heel nieuws van uw keuken. Het eiland wordt als het ware het gezellige middelpunt in uw keuken, zeker als u het ook gebruikt wordt om aan te eten. Wanneer u het eiland aanpast aan de stijl van het interieur van de rest van uw woning, straalt het nog meer sfeer en harmonie uit. U kunt een eiland combineren met bijvoorbeeld een kastenwand met inbouwapparatuur.

Wat een eiland keuken vooral gezellig maakt, is dat degene die kookt niet met de rug naar anderen toestaat. Zeker als u het eiland als culinair middelpunt gebruikt met krukken erbij kan er gepraat, een glaasje gedronken of een krant gelezen worden, terwijl de kok het eten klaarmaakt. Met een boel kastruimte eronder kunt u ook nog eens veel zaken kwijt, bijvoorbeeld potten met ingrediënten voor het koken, pannen, glazen, afwasspullen, etc., werkelijk ideaal. Kortom, een eiland wordt de ontmoetingsplaats in uw huis. U heeft veel werkruimte en kunt er heel veel in opbergen.

Komt u eens kijken bij Jan van Sundert naar het aanbod van kookeilanden en keukens in hoekopstelling. Zie hoeveel keus er is in uitvoering, stijl en kleur. Landelijk of design, modern of klassiek? Liever een eiland op maat? Er is voor iedere wens wel wat. Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt, dan kunt u ook de montage van uw keuken met gerust hart aan de monteurs van Jan van Sundert overlaten.

Linkruil.org

Comments are closed.