Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hoelang gaat een auto mee in Rotterdam?

Wanneer je het B rijbewijs haalt mag je officieel autorijden. Maar meestal heb je dan nog geen geld om meteen een splinternieuwe auto te kopen en dus ga je maar voor een tweedehandsje. Deze tweedehands auto’s hebben al enige tijd achter de rug maar zijn nog niet helemaal opgebrand. Ook kost een tweedehands auto niet zo gek veel geld als een nieuwe auto. Voor een paar duizend euro heb je een redelijke tweedehands wagen.

Kleine vergoeding
Iedereen die auto rijd weet dat de reparatiekosten heel erg hoog kunnen oplopen. Vooral als je een tweedehands auto hebt moet je bij je zelf denken: is dit het wel waard. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat de totale reparatiekosten net zo hoog zijn als de prijs van de auto. Wanneer dit wel het geval is kun je overwegen om de auto naar de autosloperij Rotterdam te brengen.

Het is altijd een somber moment om je auto naar de autodemontage Rotterdam te brengen. Maar wees bovenal niet getreurd, want je krijgt er iets voor terug. Autosloperijen geven altijd een vergoeding voor het afstaan van je auto. Deze vergoedingen kunnen van enkele tientallen euro’s tot wel € 1000 euro oplopen. Alles heeft te maken met de toestand van de auto onderdelen.

Heb jij bijvoorbeeld nog goed werkende motor kun je daar al snel circa 100 euro voor krijgen. Zo wordt ieder werkend onderdeel in de auto beoordeeld. Wanneer alle bruikbare onderdelen verwijderd zijn wordt er verteld hoeveel je nog voor je auto krijgt.

Linkruil.org

Comments are closed.