Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hoeveel calorieën heb ik nodig?

Calorie inname. Hoeveel moet je eten?

Het is zeer belangrijk om op je calorie inname te letten. Dit is voor iedereen anders, heel anders. Zo kunnen bodybuilders soms wel 2 a 3 keer zo veel eten als een niet-sporter terwijl ze niet aankomen in vet. Gemiddeld eten mannen 2.500 kilocalorieën per dag en vrouwen 2.000. Als je sport kan je gelijk al veer meer kilocalorieën eten zonder aan te komen in vet. Wil je afvallen als je niet sport zullen de meeste vrouwen rond de 1.500 kilocalorieën moeten zitten. Dit is heel weinig, daarom kan je vaker beter erbij sporten zodat je ook wat meer kan eten.

Wat moet je eten?

Als je op je calorie inname wilt letten, dan moet je ook letten op wat je eet. Ook dat ligt heel erg aan je leven. Sport je veel en wil je aankomen in spiermassa dan moet je veel eiwitten eten. Dan kunnen eiwit shakes van Off-Limit heel handig zijn. Normaal is het altijd goed om je aan de schijf van vijf te houden. Dus gewoon gevarieerd eten en dus weinig fastfood. Wil je afvallen? Beperk dan het aantal keren dat je eet tussen de maaltijden door. Als je toch iets wilt eten, kies dan uit de Schijf van Vijf. Bijvoorbeeld fruit, snackgroenten of een volkoren boterham. Door producten die niet in de Schijf van Vijf staan vaker te laten staan, krijg je beduidend minder calorieën binnen.

Voedingssupplementen kopen?

Sport je veel of kom je gewoon niet aan je dagelijkse behoefte? Dan zijn de meeste supplementen top om te gebruiken. De voedingssupplementen die Off-Limit verkoopt zijn allemaal top. Een eiwit shake kan eigenlijk iedereen wel gebruiken die veel beweegt of gewoon sport. Voedingssupplementen kopen? Let op als je supplementen koopt dat je het op een goede website of vertrouwde winkel koopt. Daarom heeft de website van Off-Limit ook een keurmerk en kan je altijd contact met ze opnemen voor vragen.

Linkruil.org

Comments are closed.