Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hotel de Wilmersberg vind je in Overijssel

Ben je specifiek in Overijssel op zoek naar een gezellig en leuk familiehotel om een nacht, weekend of misschien wel een midweek te komen overnachten? Dan is je zoektocht bij deze geslaagd! Hotel en landgoed de Wilmersberg is namelijk de aangewezen plaats om te overnachten. In het kleine plaatsje de Lutte, in Overijssel, vind je het hotel verscholen tussen de prachtige natuur. Of je er nou op uit gaat met je gezin, je geliefde of vriendengroep; het Twentse hotel biedt voor iedereen een geweldige beleving. Ben je benieuwd wat het hotel en de omgeving zoal te bieden hebben, en waarom je in Overijssel overnachten en niet mag missen? Lees dan zeker nog even verder want wij gaan je in dit artikel alles vertellen wat je moet weten.

Het hotel

De Wilmersberg is een luxe 4 sterren hotel vlak nabij de Duitse grens. Het hotel beschikt over tal van prachtig en modern ingerichte kamers met een uitzicht over de groene omgeving. Daarnaast heeft het hotel veel verschillende faciliteiten waar je onbeperkt gebruik van mag maken. Sla een balletje op de tennisbaan of neem een duik in het verwarmde zwembad met whirlpool. Je kunt daarnaast ook genieten van een heerlijke maaltijd in het culinaire restaurant of stoom afblazen in de fitnessruimte. Kortom: genoeg te beleven in het hotel, maar ook de omgeving heeft genoeg te bieden.

De omgeving

Wanneer je in Overijssel komt overnachten biedt het de perfecte gelegenheid om de omgeving eens te verkennen. Veel mensen verwachten niet zo veel van Overijssel, maar komen daar snel op terug. Er is namelijk van alles te beleven voor zowel jong als oud. Je hoeft je geen moment te vervelen en kunt meerdere dagen erop uit trekken en dan nog heb je niet alles gezien. Reden genoeg om zeker nog eens terug te komen.

Gerelateerde afbeelding

Linkruil.org

Comments are closed.