Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Huwelijksbureau Cingru

Huwelijksbureau Cingru
Bent u op zoek naar een goed huwelijksbureau? Dan bent u bij Huwelijksbureau Cingru aan het juiste adres.
Wij zijn al jaren succesvol in Nederland in het tot stand brengen van contacten tussen Europese mannen en Chinese dames.
Wij hebben Chinese dames die aan alle verwachtingen van de Europese man voldoen. Zoals trouw respect lief en deze dames staan positief in het leven. Wanneer u op zoek bent naar een vaste partner om mee te trouwen, dan kan Cingru ook voor u fungeren als huwelijksbureau.
Mail of bel ons voor een afspraak.

http://huwelijksbureaucingru.nl/

Wat doen wij?

Door Cingru in te schakelen als huwelijksbureau, bent u er zeker van dat u iemand ontmoet die ook graag wilt trouwen. Bij ons staan namelijk alleen maar serieuze Chinese dames  ingeschreven. In China zal een dame nooit zelfstandig op zoek gaan naar een partner, dit zit in de traditie en cultuur. De dames zullen eerst bij naaste personen advies inwinnen. Dus door goed advies in te winnen bij de mannen kunnen we de dames van goed advies dienen. Wij hebben respect voor de dames om hun aan een relatie in Nederland en België te helpen. Wij hanteren een zorgvuldige procedure zodat de Chinese dame en klant centraal staan. Het financiële komt op de tweede plaats. U kunt altijd op ons rekenen.

http://huwelijksbureaucingru.nl/

Linkruil.org

Comments are closed.