Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Inbouwkranen, Badwanden, Glijstangen en meer bij Sanitairtoppers.nl

Heeft u niet voldoende ruimte in uw badkamer voor zowel een douche en bad, maar wilt u wel van beiden kunnen genieten, dan heeft Sanitaitoppers.nl de perfecte oplossing voor u. Een bad met badwand. U kunt dan optimaal genieten en tot rust komen in uw ligbad, maar ook een heerlijke douchebeurt nemen door staand in bad te douchen. Badwanden hebben eigenlijk dezelfde functie als een douchegordijn. U kunt er uw bad mee afschermen zodat uw badkamer droog blijft tijdens het douchen. Badwanden zijn erg gemakkelijk in uw badkamerinterieur toe te passen omdat ze in verschillende uitvoeringen en materialen verkrijgbaar zijn. U moet dan denken aan bijvoorbeeld; Aluminium, verschillende soorten glas en chroom. De wanden zijn eenvoudig te monteren en gemakkelijk schoon te houden. Alle wanden uit de collectie van Sanitairtoppers.nl zijn voorzien van veiligheidsglas.

Douchen in bad kunt u doen met een losse douchekop die u eenvoudig in een houder aan de muur plaatst. Hiervoor zijn diverse soorten glijstangen verkrijgbaar. Glijstangen zijn onmisbaar omdat deze ervoor zorgen dat u de douchekop op iedere gewenste hoogte kunt instellen. Ideaal wanneer u een partner of kinderen heeft. De douchekop kan dan voor iedereen op de juiste hoogte worden ingesteld. Daarnaast oogt het mooi. Er is keuze uit een zeer breed assortiment. Hierdoor is er altijd een stang verkrijgbaar passend bij uw smaak en wensen.

Ook is er een grote collectie kranen verkrijgbaar. Een onmisbaar onderdeel in iedere badkamer. U kunt kiezen uit diverse soorten kranen. Hebben inbouwkranen uw voorkeur, of zijn opbouwkranen juist wat u zoekt? U kunt ook kiezen voor een thermostaatkraan waarmee u eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen. Zo blijft de temperatuur van het water constant. Inbouwkranen passen perfect in een moderne of design badkamer. Alleen de kraan en de knoppen zijn zichtbaar. Dit geeft een strakke en eigentijdse uitstraling aan uw badkamerinterieur. Door in uw gehele badkamer voor kranen in dezelfde stijl te kiezen, ontstaat een mooi geheel.

Uiteraard is er nog een breed scala aan andere accessoires en sanitair verkrijgbaar bij Sanitairtoppers.nl, uw online sanitair specialist. Bekijk de site en doe inspiratie op. Laat u verrassen door het grote aanbod en de aantrekkelijke prijzen.

Lees Meer:  http://www.sanitairtoppers.nl/toebehoren/accessoires/glijstangen

Linkruil.org

Comments are closed.