Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Infrarood cabine, echt heilzaam!

Kent u dit al?

Mogelijk bent u bekend met de weldadige werking van infrarood stralen op pijnlijke spieren of andere kwalen die te wijten zijn aan zware arbeid of leeftijdskwaaltjes. Tegenwoordig is het mogelijk om thuis een infrarood cabine te laten installeren. Deze wordt vaak ook gezien als een degelijk alternatief voor een sauna. Indien u hierbij de wenkbrauwen fronst, hebben wij hier alle begrip voor. Waarschijnlijk gaat u ervan uit dat een infraroodcabine nooit dezelfde ervaring kan bieden dan een sauna.

Twijfels?

Het kan ook zijn dat u er nog twijfelt over of u nu wel of niet naar de sauna zult gaan, omdat u de verplaatsing niet ziet zitten, u in tijdsnood bent en dat u zich afvraagt of u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis niet dezelfde of een gelijkwaardige ervaring kunt hebben met een installatie die misschien wel anders van insteek is, maar die even goed voor een relaxerend resultaat kan zorgen.

Is het niet veel werk?

Indien u zich afvraagt of een sauna installeren in uw woning geen omslachtig werk is, en vervolgens ook nog eens terugschrikt van de kopbrekens die het onderhoud van een klassieke sauna met zich meebrengt, dan is een infrarood cabine waarschijnlijk waar u naar op zoek bent. Wie denkt dat deze cabines onmogelijk voor dezelfde ervaring kunnen zorgen als een sauna, heeft het wel een beetje bij rechte eind. Maar wij voegen er onmiddellijk aan toe dat een vergelijking maken tussen deze twee producten uiteraard helemaal niet opgaat. Het zou een beetje zijn als het vergelijken van appelen en peren. Ze zijn alle twee lekker, maar de smaak is uiteraard anders. Hetzelfde is waar voor het verschil tussen een infrarood cabine en een conventionele sauna. U doet deze voorzieningen geen eer aan door hen met elkaar te vergelijken.

Waarom infrarood?

Waarom zou u dan kiezen voor infrarood? Ten eerste: om een dergelijke installatie te gebruiken, heeft u geen water nodig. Daartegenover staat dat u het ritueel dat bij een klassieke sauna hoort, misschien zal missen; maar u krijgt er zoveel voordelen voor in de plaats. De temperatuur in de cabine kan aangepast worden door een eenvoudige druk op de schakelaar. U hoeft niet langer te knoeien met water of per se te wachten totdat de sauna opgewarmd is. Volgens uw eigen behoefte kunt u al plaatsnemen voor de installatie opgewarmd is, of dat juist niet doen. Indien u het juist fijn vindt om te voelen hoe het steeds warmer wordt om u heen, dan is deze optie voor u de juiste keuze.

Nog vragen?

Indien u vragen heeft met betrekking tot de technische aspecten van een dergelijke installatie, dan kunt u steeds terecht bij sparadise.be. Deze professionele vakmensen hebben drie modellen voor u uitgekozen op basis van een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. Zo wordt u de rompslomp bespaard die gepaard gaat met het uitzoeken en vergelijken van merken en modellen.

Linkruil.org

Comments are closed.