Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Infraroodcabine gevonden en ook nog goedkope tegels gekocht bij Jan van Sundert

Omdat nu ook onze jongste dochter het ouderlijk huis had verlaten, hadden mijn vrouw en ik besloten haar oude slaapkamer om te toveren tot een relaxruimte waar mijn vrouw lekker zou kunnen ontspannen. Het was nu zo stil in huis en de lege slaapkamers van de kinderen hadden niet langer een functie. De kamer van onze oudste dochter zou mijn hobby kamer worden. Mijn nieuwe hobbyruimte was dan ook snel ingericht. Al mijn schilderijen hingen keurig aan de wand en het lichtinval was perfect voor het schilderen van nieuwe doeken. Ook mijn vrouw was blij dat mijn schilderspullen niet langer in de woonkamer aanwezig waren.

Nu de kamer van onze oudste dochter een nieuwe bestemming had gekregen, was de andere slaapkamer aan de beurt. Vanwege haar pijnlijke gewrichten en stijve spieren, wilde mijn vrouw niets liever dan een infraroodcabine. Ik besloot haar mee te nemen naar een zaak in Etten-Leur en hier het aanbod te bekijken. Online had ik al gezien dat ze gespecialiseerd zijn in dergelijke cabines en sauna’s en deze zelfs volledig op maat leveren.

Eenmaal in de showroom van Jan van Sundert in Etten-Leur, wees een aardige man ons waar we de cabines konden vinden. Omdat we ons liever goed lieten informeren over de mogelijkheden, vroegen we dezelfde man ons meer te vertellen over de verkrijgbare modellen. Hij liet ons alle cabines zien. Mijn vrouw was dolenthousiast en ging er direct in zitten. Met name één infraroodcabine had haar aandacht. Het formaat was perfect voor de beschikbare ruimte en de prijs bleef netjes binnen ons gestelde budget. Na nog meer tekst en uitleg over de betreffende cabine, besloten mijn vrouw en ik deze te kopen. We dronken nog een kop koffie en maakten de koop rond.

Terwijl we richting de uitgang liepen, passeerden we de tegel outlet. We besloten er een kijkje te nemen. De prijzen waren zeer interessant. Prachtige tegels, direct mee te nemen en flink afgeprijsd. Met name de antraciet kleurige tegels hadden onze aandacht. Deze goedkope tegels zouden prachtig staan in de relaxruimte van mijn vrouw. We hadden nog geld over, dus besloten we de goedkope tegels te kopen. Wie had dat gedacht. Wat zal de oude slaapkamer van onze dochter er straks prachtig uitzien!

Linkruil.org

Comments are closed.