Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Infraroodcabines en het Allerbeste uit alle Keukenwinkels bij Jan Van Sundert

Warmte is zoals algemeen bekend een goede geneesmethode. Wat is er dan beter dan regelmatig gebruik te maken van infraroodcabines? De infrarood straling van de cabine dringt diep in het lichaam door en stimuleert hart en bloedsomloop, de spieren ontspannen en voor mensen met rug- en gewrichtsproblemen is het een weldaad. Met een temperatuur van 30 graden kunt u in een cabine al zweten, daarmee heeft u niet het drukkende gevoel van een sauna. u raakt door het zweten afvalstoffen kwijt en het bevordert een gezonde en soepele huid.

Infrarood stralen zijn natuurlijke stralen. De stralingsbronnen geven warmte via elektromagnetische golven aan het lichaam door. Deze dringen diep in het lichaam door waardoor u zich bij regelmatig gebruik vitaal zult voelen.

De voordelen van een cabine ten opzichte van een sauna, zijn de snelle opwarmtijd, het gemak in gebruik, het lagere energieverbruik en de eenvoudige installatie. De opwarmtijd van een cabine is slechts 5 tot 10 minuten.

Bij Jan van Sundert heeft u een ruime keuze uit infraroodcabines. Compact voor één persoon of ruimer voor meerdere personen. Wilt u een cabine op maat die past in de ruimte die u er voor in gedachte heeft, dan is dit geen enkel probleem. Iedere cabine en sauna kan volledig op maat worden gemaakt, precies volgens uw wensen. U krijgt bij Jan van Sundert een deskundig advies, kwaliteit en goede service. Breng een bezoek aan de showroom en bekijk de mogelijkheden, u zult zeker slagen.

U wilt een nieuwe keuken en heeft graag een ruime keuze voordat u een definitief besluit neemt. Dan bent u in één van de gespecialiseerde keukenwinkels van het land op de juiste plaats. Jan van Sundert is zo’n speciaalzaak met een geweldige showroom waar u uw ogen kunt uitkijken naar een eindeloze opeenvolging van droomkeukens.

U zult zich bij de aanschaf van een keuken allereerst moeten afvragen wat u nu precies wilt. U moet kiezen uit een van de vele stijlen. Wat past er bij het interieur van uw huis. Is het landelijk of klassiek. Wat voor kastwerk wilt u? Bovenkastjes, ja dan nee, grepen of greeploos en welke inbouwapparatuur en van welk merk?

Keukenwinkels en in het bijzonder de specialisten van Jan van Sundert, kunnen u antwoord geven op al uw vragen. U krijgt deskundig advies en met een 3-D-presentatie worden uw keuzes en wensen uitgewerkt zodat u direct kunt zien hoe uw ideale keuken er in werkelijkheid uitziet.

Wat wil u nog meer? Informatie, advies, volop keuzemogelijkheden, fabricage op maat, service en kwaliteit onder één dak. Jan van Sundert biedt u dit allemaal.

Linkruil.org

Comments are closed.