Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Infraroodcabines of Sauna Kopen Natuurlijk bij Jan Van Sundert

Rust en ontspanning kunt u vinden in een sauna. Al eeuwen weten mensen dat warmtebronnen een heilzame werking hebben op het lichaam. De Romeinen en de Grieken maakten al gebruik van warme baden. In Finland werd de sauna al lang geleden ontwikkeld. Geen wonder dat ook in ons koude kikkerland mensen willen genieten van de behagelijke sfeer van een “Finse” sauna.

Wanneer u in een sauna vertoefd, wordt uw bloedsomloop gestimuleerd, uw zenuwstelsel gekalmeerd, afvalstoffen worden verwijderd en de huid gereinigd. Door de afwisseling van kou en warmte versoepelen de spieren en worden spier- en gewrichtsaandoeningen verlicht.

Wilt u een sauna kopen, dan bent u bij Jan van Sundert op de juiste plaats. Wilt u een eenpersoons sauna, of juist voor het hele gezin? Elke gewenste sauna kan op maat geleverd worden. De uit traditioneel hout gemaakte sauna’s worden volledig naar uw wensen geproduceerd. Maten, indeling, vorm en uitrusting worden volledig aangepast aan de beschikbare ruimte en uw specifieke wensen. Wilt u bijvoorbeeld een sauna plaatsen op zolder onder een schuin dak, dan is dat geen probleem.

U kunt maatwerk, vakkundigheid, kwaliteit en gedegen advies verwachten. De medewerkers van het bedrijf staan graag klaar om u te helpen bij het maken van een juiste keuze die afgestemd is op al uw wensen. U zult merken dat u een sauna kopen bij Jan van Sundert met veel plezier zal doen.

Naast sauna’s kunt u ook terecht voor infraroodcabines. In een cabine wordt gebruik gemaakt van infraroodlampen om deze te verwarmen. De voordelen van een cabine zijn de snelle opwarmtijd, het gemak in gebruik, minder energieverbruik en een eenvoudige installatie. U plaatst hem overal waar een stopcontact is voor de stekker. De IR-A, IR-B en IR-C infrarood stralers geven een behagelijke warmte zonder dat u een drukkend gevoel ervaart als bij een klassieke sauna. De temperatuur ligt ook wat lager, in ieder geval niet hoger dan 50 graden.

Infraroodcabines werken positief voor uw spier- en gewrichtspijnen. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en er vind een versnelde afvoer van afvalstoffen plaats. Door de zuiverende werking krijgt u een zachtere huid en soepele spieren. Uw weerstand tegen verkoudheid, griep en virussen verbeterd. Ook het genezingsproces van ziektes en ontstekingen wordt versneld. Vooral mensen met rugklachten, reuma en ouderen hebben baat bij de warmte van de infraroodstralers.

Bij Jan van Sundert heeft u een ruime keuze aan cabines. Eenpersoons of voor meerdere personen. Wilt er één op maat gemaakt die past bij uw woning, dan kan dat ook. U mag bij Jan van Sundert kwaliteit en vakwerk verwachten. Aarzelt u niet om allereerst advies te vragen en uw wensen kenbaar te maken, zodat hier mee rekening gehouden kan worden. Het gaat er om dat u als klant tevreden bent en kunt gaan genieten van uw privé cabine.

Linkruil.org

Comments are closed.