Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Infraroodcabines, Rechte Keuken, Tegels of Sanitair? Jan Van Sundert Heeft Het!

Wie geniet er nu niet van luxe? Iedereen kan wel wat extra ontspanning gebruiken. Bent u fan van het nemen van een sauna of geniet u van de straling van een infraroodcabine? De warmte en het infraroodlicht zorgen ervoor dat u optimaal kunt ontspannen. De straling is een weldaad voor stijve spieren en gewrichten. Wat dacht u dan van de aanschaf van een eigen sauna of cabine? Gewoon kunnen relaxen in uw eigen huis, wanneer het u uitkomt.

Bij Jan van Sundert in Etten-Leur zijn prachtige sauna’s en infraroodcabines verkrijgbaar. In de showroom staan diverse cabines opgesteld. U heeft er keuze uit diverse standaardmodellen, maar het is ook mogelijk een cabine of sauna op maat te laten maken. Jan van Sundert is specialist in saunabouw. Ideaal wanneer u specifieke wensen heeft, of een sauna wilt laten plaatsen in een ruimte met een schuin dak bijvoorbeeld. Vraag de verkoopspecialisten naar de mogelijkheden en bestel een cabine of sauna op maat.

Wist u dat u bij Jan van Sundert ook terecht kunt voor het vinden van uw droomkeuken? Werkelijk iedere soort keuken is er verkrijgbaar. Wat dacht u van een rechte keuken, hoekkeuken, eiland keuken of een echte design keuken? Zit uw opstelling er niet tussen of bent u op zoek naar een unieke indeling? Ook dan bent u bij Sundert aan het juiste adres. U kunt uw keuken namelijk ook volledig op maat laten maken. De ervaren medewerkers maken hiervoor gebruik van een 3D rekenprogramma. Met behulp van dit programma krijgt u direct een goed beeld van hoe de door u samengestelde keuken eruit komt te zien. Iedere gewenste kleur, materiaalsoort en afwerking is mogelijk. Zijn er kastjes op planken nodig met afwijkende maten, geef uw wensen door en bestel uw keuken op maat.

Maar niet alleen voor bijvoorbeeld een rechte keuken of sauna kunt u terecht in deze sfeervolle showroom in Etten-Leur, maar ook op het gebied van wand- en vloertegels, sanitair en complete badkamers, kunt u hier uw hart ophalen. Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment, de hoge kwaliteit en afwerking en de aantrekkelijke aanbiedingen. Jan van Sundert heeft wat u zoekt!

Linkruil.org

Comments are closed.