Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ingegroeide haartjes en scheerbultjes voorgoed verleden tijd!

Softshave200x200Wie: WaveCare
Wat: SoftShave scheerlotion
Waar: binnenkort bij iedere drogisterij en nu al op internet!
Waarom: omdat niemand last wil hebben van scheerirritatie zoals ingegroeide haren en scheerbultjes.

WaveCare komt met het product: SoftShave. Een scheerlotion die je binnen 24 tot 48 uur verlost van scheerirritatie dat ontstaan kan na het scheren van overtollige lichaamsbeharing. Door SoftShave bij iedere scheerbeurt te blijven gebruiken wordt scheerirritatie in de toekomst verder voorkomen.

Het scheren van de lichaamsbeharing wordt steeds populairder onder de Westerse bevolking. Daarmee ontstaan er ook steeds meer ongemakken zoals scheerirritatie, waarmee veel mensen geen raad weten. Bevolkingsgroepen die al veel langer hun lichaamsbeharing verwijderen hebben daar vaak al wel een oplossing voor. Op een van deze methodes is SoftShave gebaseerd. SoftShave bevat de natuurlijke zeewiersoort Kelp, een ingrediënt dat door Polynesische parelduikers al eeuwen wordt gebruikt om hun lichaamsbeharing dusdanig goed te verwijderen dat hun lichaam optimaal gestroomlijnd is.

Kelp in SoftShave zorgt ervoor dat de huid glad is waardoor het scheermes gemakkelijk en soepel over de huid kan glijden. Daarnaast reinigt Kelp de huid diepgaand waardoor bacteriën en schimmels die scheerirritatie kunnen veroorzaken geen kans meer maken.

Wat deze mensen al eeuwenlang dagelijks doen, is een nieuwe revolutionaire methode in het Westen. Nog niet eerder is er een product op de markt verschenen die dit doet!

Een scheerlotion voor dagelijks gebruik, die én natuurlijk is én scheerirritatie helpt voorkomen + behandelen én gladder helpt te scheren!

SoftShave zal vanaf mei 2015 bij iedere drogist in de schappen staan maar voor degene die nu al van hun probleem af willen zijn is het nu al verkrijgbaar via internet.

Op de website www.softshave.nl kunt u SoftShave voor € 24,95 bestellen.

ACTIE: bij het bestellen van 3 flessen SoftShave ontvang je €10,- korting op je bestelling!

Linkruil.org

Comments are closed.