Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Internationaal transport

Het vinden van een zeer betrouwbare internationale expediteur vergt een lange zoektocht. Er zitten vele haken en ogen aan het transporteren van goederen. Uiterst belangrijk is natuurlijk het op tijd afsturen van de zending, en hoe deze wordt afgeleverd. Wanneer uw hele zending aan diggelen ligt heeft u er natuurlijk ook niets aan. Deze twee zaken zijn natuurlijk van groot belang. En naarmate de afstanden groter worden, moet met deze aspecten steeds meer rekening gehouden worden. Op de lange baan zijn deze variabelen natuurlijk een stuk lastiger te garanderen. Vandaar dat ik u graag in contact wil brengen met Beijer Logistics. Beijer Logistics is een uiterst betrouwbare expediteur die al uw internationale transport voor u kan regelen.

Het assortiment aan diensten is breed en gevarieerd. Zo vervoert Beijer werkelijk naar ALLE landen in Europa. Uw transport wordt natuurlijk op diverse manieren aangeboden en, Beijer vervoert tot wel 4 keer per uw zendingen. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare transporteur die met u mee denkt dient u zeker eens informatie aan te vragen bij Beijer Logistics. Deze uiterst betrouwbare expediteur zal ervoor zorgen dat al uw goederen onbeschadigd en op tijd op plaats van bestemmen zullen zijn.

Natuurlijk is het ook van belang dat we onze expertise aan kunnen tonen. Beijer beschikte als een van Nederlands eerste transport bedrijven over de AEO-certificering. Deze certificering benadrukt de expertise die Beijer Logistics langzamerhand heeft opgedaan. We begrijpen dat u graag wil weten waar u aan toe bent, zo ook aan de prijzen die wij voor onze diensten vragen. Omdat in onze sector geen transport hetzelfde is maken wij speciaal voor u een offerte op maat. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Wanneer u nog vragen of opmerkingen heeft omtrent de diensten van Beijer Logistics neem dan eens contact met ons op!

Linkruil.org

Comments are closed.