Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

iPhone 5c, een vrolijk toestel

Zoek je een nieuwe iPhone, maar ben je de gebruikelijke witte en zwarte uitvoering van de iPhone een beetje zat? Dan is de iPhone 5c een prima keuze! Dit vrolijke,frisse en chique mobiele toestel is te koop in wel vijf vernieuwende kleuren, die Apple nog niet eerder heeft geproduceerd. Wanneer je de nieuwe iPhone koopt, ben je er verzekerd van dat je een trendy toestel in huis haalt. Welk kleurtje past jou het beste: de groene, gele, blauwe of roze kleur? De interne eigenschappen van de iPhone 5c zijn ten opzichte van de iPhone 5 vrijwel gelijk. Je bent dus wederom verzekerd van een smartphone van de best mogelijke kwaliteit. De accu van de iPhone 5c kent een veel langere standby-tijd dan die van de iPhone 5. Hierin is dus wel een stevige verbetering doorgevoerd door de ontwikkelaar van de populaire iPhone.

Voor de prijs hoef je de iPhone 5c niet te laten

De meeste mensen weten ongetwijfeld dat het gemiddelde toestel van Apple doorgaans een wat prijziger toestel is dan de gemiddelde smartphone. Dit heeft grotendeels te maken met het duurdere uiterlijk en de gelikte afwerking van de smartphones. Door het lanceren van de nieuwe iPhone 5c speelt Apple voor het eerst in op een een groep smartphone gebruikers, die wat minder geld hebben voor een nieuwe mobiele telefoon. Door de komst van de nieuwe 5c is het voor veel mensen plotseling mogelijk geworden om ook in het bezit te komen van een iPhone. Omdat het toestel van goedkoper materiaal is gemaakt, zijn de kosten lager. Apple heeft dan wel ander materiaal gebruikt voor de vervaardiging van de iPhone 5c. De smartphone voelt nog steeds even robuust aan. Zoals we gewend zijn.

Wat kan de iPhone 5c mij brengen?

De iPhone 5c is gemaakt met behulp van een ander materiaal dan dat wij van Apple verwachtten. De iPhone 5c is te koop in wel vijf andere kleurige kleuren. Dit is weer eens wat anders dan de gebruikelijke zwarte en witte iPhone’s. Val op met de nieuwe iPhone. De specs van de 5c zijn ongeveer hetzelfde als de iPhone 5. De 5c maakt gebruik van de kleine, zogeheten, nano simkaart. Zoals we kunnen verwachten draait de nieuwe 5c op de recentelijk uitgebrachte software iOS7. Tevens is de levensduur van de accu flink onder handen genomen. De accu gaat namelijk twee keer langer mee. Tevens zijn er nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan de camera, waardoor foto’s en video’s maken nog leuker wordt!.

De iPhone 5c is een goede optie als je op zoek bent naar een iPhone met een felle kleur. Daarnaast heeft het toestel ook prima specificaties en is het een betaalbare oplossing.

Linkruil.org

Comments are closed.