Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

iPhone 6 reparatie

 

Het kan iedereen overkomen, een beschadigde telefoon. Je hebt hem laten vallen tijdens het stappen, of je stoot hem per ongeluk ergens tegen aan. Het is wel zonde dat uw nieuwe, kostbare iPhone 6 gerepareerd moet worden. Er is onderzocht dat de iPhone 6 reparatie gemakkelijker gaat dan die van zijn voorgangers. Wij informeren u hoe de iPhone 6 reparaties verlopen.

iPhone 6 scherm vervangen

Na het uitzetten van de telefoon worden de pentalobe schroeven aan de onderkant van de telefoon verwijderd bij een iPhone reparatie. Door middel van een zuignap wordt het scherm van de iPhone 6 een stukje opgetild en na het losmaken van de zijkanten zal het scherm omhoog worden gedraaid. Na het loskoppelen van verschillende kabels kan het beschadigde scherm verwijderd worden.

iPhone 6 reparatie aan onderdelen

De onderdelen in de iPhone 6 kunnen ook beschadigen bijvoorbeeld door vuil en stof. Dit zijn bijvoorbeeld de camera, batterij of luidspreker. Bij de iPhone 6 reparatie is het nog eenvoudiger om deze onderdelen te vervangen dan bij zijn voorgangers. Allereerst zal de telefoon opengemaakt worden zoals eerder beschreven. Daarna zijn de onderdelen los te vervangen.

iPhone 6 reparatie waterschade

De iPhone 6 is ondanks de geruchten niet waterdicht en er kan dus waterschade ontstaan. Om corrosie te voorkomen in de iPhone 6, wordt het moederbord ingesprayd met iPhone water fiber spray.
Linkruil.org

Comments are closed.