Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Is Festool het kwaliteitsgereedschap van dit moment?

Bent u een klusser van beroep, of klust u graag thuis en zoekt u het beste van het beste gereedschap? Dan is dit artikel misschien wel een eyeopener voor u. We gaan het in dit artikel namelijk hebben over Festool gereedschap. Het merk Festool is al jarenlang actief in de gereedschapbranche en heeft zich in deze tijd geprofileerd als een kwaliteitsmerk. Is Festool hét kwaliteitsmerk van dit moment? Dat laten we aan u over. In dit artikel komen alle voordelen van Festool naar voren ten opzichte van andere merken en bespreken ook het assortiment van Festool.

Het assortiment van Festool

Het festool assortiment is erg breed en diep. Zo heeft het merk grootgereedschap en klein gereedschap voor u in huis voor verschillende branches. Enkele voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld:

Bovenstaande zijn nog maar enkele voorbeelden van wat het merk in huis heeft. Hier komt nog bij kijken dat bovenstaande categorieën nog weer op te delen zijn in veel verschillende soorten en maten machines.

Waarom Festool?

Maar waarom zou je nu dit merk kopen in plaats van een ander merk? Wat is nu het onderscheidende vermogen van Festool? Zoals we eerder al geschreven hebben in dit artikel, heeft het merk jarenlange ervaring in de gereedschapbranche. Ze zijn in 1926 opgericht en hebben in deze tijd producten verbeterd en vernieuwd,waardoor ze nu de beste kwaliteit leveren. Festool besteed ook veel aandacht aan veiligheid. Ze vinden het uiterst belangrijk dat de veiligheid voor de eindgebruiker voorop staat. Ze hanteren hier dan ook een streng beleid voor. Producten komen niet eerder op de markt voordat zij aan verschillende veiligheidsmaatregelen voldoen. Producten die naar de reparatieplaats worden gestuurd van Festool worden niet eerder teruggestuurd naar de gebruikers voordat ook deze producten de veiligheidstest doorstaan hebben. Op deze manier probeert Festool de veiligheid van gebruikers zo goed te garanderen. Hiernaast hanteert het merk erg goede garantievoorwaarden. De klant krijgt altijd één jaar langer garantie dan dat zij wettelijk verplicht zijn te geven. Tot slot is de klant ook verzekerd voor diefstal bij aankoop van een product en garandeert Festool dat onderdelen van een bepaald product in ieder geval nog te koop zijn 10 jaar na aankoop. Al deze punten maken het merk Festool in onze ogen tot een kwaliteitsmerk. Wilt u zelf de kwaliteit van dit merk ondervinden, neem dan eens een kijkje op www.ijzerhandel.nl

 

Linkruil.org

Comments are closed.