Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Is uw rolluik kapot? Schakel ROMASS in

Is uw rolluik kapot? Dat is erg vervelend, maar de techniekers van ROMASS lossen het graag voor u op. Schakel dus direct een van onze ervaren techniekers in voor de herstelling van uw rolluik. ROMASS heeft al ruim 20 jaar ervaring in het herstellen en onderhouden van rolluiken. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en typen rolluiken. Kennis is belangrijk, maar de veiligheid van zowel de klant als de technieker is natuurlijk het allerbelangrijkst. Om de veiligheid te kunnen waarborgen, zijn onze techniekers VCA-gecertificeerd en zorgen ze tijdens een herstelling altijd voor een veilige werkomgeving.

Rolluik kapot

Op het moment dat uw rolluik kapot is, kunt u direct contact opnemen met ROMASS om een van de techniekers in te schakelen. Onze techniekers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar om problemen met betrekking tot rolluiken op te lossen.

Door ons uitgebreid netwerk van service techniekers in heel Belgiƫ is er altijd een vakman in de buurt waardoor ze altijd zijn op locatie zijn. De techniekers zijn in het bezit van een servicebus vol met onderdelen van een rolluik. Indien er onderdelen defect zijn en vervangen moeten worden, kunnen onze techniekers nieuwe onderdelen uit de bus halen waardoor 95% van de problemen direct opgelost worden.

Technieker inschakelen

Voor een herstelling aan uw rolluik kunt u bij ROMASS terecht. Via onze website kunt u binnen enkele minuten snel en eenvoudig een aanvraag indienen. U moet alleen de verschillende stappen in ons online formulier in te vullen. Zodra wij uw aanvraag binnen hebben, nemen wij contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per een bevestiging.

Naast het indienen van een afspraak via de website kunt u ook telefonisch een afspraak maken. Bel hiervoor naar 078/484996.

Linkruil.org

Comments are closed.