Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Jan van Sundert is uw Specialist Voor een Goedkope Badkamer of Tegelvloer

Jan van Sundert is uw badkamerspecialist waar u terecht kunt voor het vinden van complete douche interieurs tot alle denkbare onderdelen als kranen, meubels, douches en stoomcabines. U vindt er interieurs voor elke beurs: van exclusieve designs tot en met de goedkope badkamer.

Zoekt u nu een simpele douche, een supermodel badkraan, een design badmeubel, of een fijn ligbad, u kunt samen met een adviseur uw eigen interieur samen stellen. Met behulp van een 3-D-tekenprogramma maken wij een ontwerp voor u en met het 3-D-effect krijgt u direct te zien hoe uw interieur er in werkelijkheid uitziet. Kunt u uzelf vinden in uw keuze, dan kan de complete installatie voor u geregeld worden.

U kunt er verzekerd van zijn dat u deskundig advies krijgt, kwaliteit en garantie. U koopt niet elke dag een interieur voor uw douche en wij willen dat u tevreden bent. Loop rustig rond in onze showroom en laat u inspireren door wat u ziet. Maak een keuze uit de diverse stijlen van klassiek tot ultra modern. Gaat u liever voor romantisch dan vindt u dat er ook. Elke stijl is er voor elke smaak. Niet alleen dat: u kunt gaan van super exclusief tot aan een aantrekkelijke goedkope badkamer. Zoals al gezegd: een interieur voor elke portemonnee.

De juiste tegels voor uw tegelvloer vindt u natuurlijk ook bij Jan van Sundert. Voor uw woonkamer, keuken, badkamer of buitenterras is er een overvloed aan keus. Van landelijk tot modern, keramisch tot hardsteen, in elke kleur, afmeting en structuur. U kiest gewoon een tegel die bij uw smaak en interieur past en bijdraagt aan de sfeer van woning. De voordelen van een tegelvloer zijn dat hij sterk en duurzaam is en tegen een stootje kan. Tegels werken niet en houden warmte vast. Hij is gemakkelijk te onderhouden, slijt niet en gaat daarom lang mee.

Weet u niet precies wat voor tegels u moet kiezen voor uw huis, dan krijgt u bij Jan van Sundert ook degelijk advies. Zo vraagt een badkamer een andere aanpak dan een woonkamer en heeft u buiten weer een andere structuur tegel nodig dan binnen. U kunt in de showroom ook ideeën opdoen voor een speelse aanpak van een vloer. Met een afwisseling van maten, kleur en structuur kunt u een ruimtelijk effect creëren of met een afwisselend lijnenspel juist een bijzondere sfeer oproepen of een bepaald gedeelte van de vloer benadrukken.

Bij Jan van Sundert vindt u een welhaast onuitputtelijke bron aan tegels om uw fantasie werkelijkheid te laten worden.

Linkruil.org

Comments are closed.