Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Jan Van Sundert Naast Keukenwinkel ook Specialist in Vloertegels

Het voordeel van een zaak als Jan van Sundert in Etten-Leur is dat het naast keukenwinkel ook specialist is op het gebied van vloertegels is. Wanneer je er een nieuwe keuken koopt, kun je er voor de finish touch ook gelijk bijpassende wandtegels en vloertegels bij uitzoeken.

Vanwege het feit dat er in een keuken nu eenmaal vaak geknoeid wordt met water en andere vloeistoffen en de kans op spatten en het morsen van etensresten groot is, is het plaatsen van tegels een echte aanrader. Op die manier kun je de wand en vloer eenvoudig reinigen en dus goed onderhouden. Je hoeft je geen zorgen te maken over blijvende kringen of vlekken.

Zoveel mensen zoveel wensen. Omdat iedereen nu eenmaal een eigen smaak en eisenpakket heeft, zijn er bij Jan van Sundert tegels verkrijgbaar in werkelijk iedere soort, afmeting, kleur en stijl. Zo kun er altijd tegels vinden die perfect passen bij jouw persoonlijke smaak en de kleur geheel afstemmen op de keuken en de rest van je interieur.

De tegelcollectie in de showroom van Jan van Sundert is heel overzichtelijk opgesteld, zodat je er direct een goed beeld van krijgt. Wanneer je een klein budget in gedachten hebt, kun de collectie outlet tegels bekijken. Deze vindt je achterin de showroom. Deze tegels zijn van de zelfde uitstekende kwaliteit, maar nog voordeliger. De outlet tegels kun je in de meeste gevallen zelfs direct mee naar huis nemen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen de tegels zelf te plaatsen, maar indien je dit liever door professionals uit laat voeren, regelt Jan van Sundert dit graag voor u. Vraag de medewerkers naar de uitgebreide mogelijkheden op dit gebied.

Zo zie je maar dat Jan van Sundert veel meer is dan een keukenwinkel alleen. Maar wist je dat je er naast keukens en tegels ook sanitair, badkamers en sauna’s kunt kopen? Het is daarom ook zeer zeker de moeite waard er eens een kijkje te gaan nemen. Wanneer dit niet uitkomt, bekijk dan de website. Hier krijg je een goede indruk van het enorme assortiment en kun je alvast de nodige inspiratie opdoen!

Linkruil.org

Comments are closed.