Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Je tuin met kleur inrichten

Traditionele inrichting

Jij bent weg van traditionele silhouetten en vindt klassieke patronen mooi. Waarom dan alleen binnen deze stijl laten zien? Kom daarom naar buiten met een helder palet en goed uitgekozen details.

In deze omschrijving kun jij je wel vinden:
Klassieke, witte rieten tuinmeubelen, dat vind je mooi. Omdat je ook duurzame tuinmeubelen wilt ga je voor de kunststof rotan, wicker. Dit materiaal is met de hand geweven en heeft de uitstraling van riet. Het is alleen beter bestand tegen regen, sneeuw en zonnestralen. Met zonnige kussens in tijdloze prints fleur je de tuinmeubelen op.

Onze ideeën:
Frisse lucht is gezond, ook voor kunstliefhebbers. Heb je in de tuin geen ruimte voor een groot beeld? Ga dan voor weelderige bloemen en een schilderij of object aan de muur. Heb je een unieke verzameling, bijvoorbeeld servies of glaswerk, laat het dan zien! Je kunt ze uitstallen op een neutrale ondergrond van je rieten tafel. Daarnaast nog een tip: kies in je tuininrichting voor maximaal 4 hoofdkleuren.

Samengevat: Weerbestendige en duurzame tuinmeubelen, heldere kussens met klassieke vormen en prints.

Actief je tuin inrichten

Ben jij de persoon die op de hoogte is van de laatste trends voor in de tuin? Combineer jij het hele jaar door thema’s en kleuren? Wij geven je een paar basis tips die je altijd kunt gebruiken, zonder dat het comfort minder wordt!

Dit ben jij:
Om te kijken of jij de juiste lezer van dit artikel bent hebben we een profielschets gemaakt. Herken jij je hierin?

Je bent een actief persoon en je hebt voorkeur voor tuinmeubelen die draagbaar en duurzaam zijn. Heb je vrienden of familie over de vloer en zijn er niet genoeg zitplekken? Jij vindt het geen probleem om een stijlvol keramisch tuinkrukje bij te schuiven. Wil je loungen in de tuin? Dan kies je voor een praktische, verstelbare stoel of de immer bekende poef.

Check? Dan is dit ons basis advies:

Kleine, unieke details maken jouw tuin die van jou. Persoonlijk en boeiend dus. Voeg daarom objecten of elementen toe die typerend zijn voor jou. Denk aan een handgemaakte schaal of lantaarn van een land waar je op vakantie bent geweest. Wat je ook kiest, zorg dat het met zorg doet. Stamp dus niet heel je tuin vol met elementen, maar houd je tuin licht. Je charmante terras kun je verzachten met een mooi en kleurrijk vloerkleed.

Kort en bondig samengevat:
Ga voor duurzame tuinmeubelen, kies kleurencombinaties die tijdloos zijn, een zacht tapijt, unieke details en no-nonsense kussens.

Linkruil.org

Comments are closed.